Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Nisan 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Nisan 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Nisan 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Güne enerjik başlamak isteyenleri ekran başına toplayan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün de yine izleyicileri ekran başına toplayacak. Ekranların sevilen ikilisi Demet Akalın ve Alişan tarafından sunulan programda müzik, yemek tarifleri, gündem konuları ve neşe hiç eksik olmuyor. Hafta içi her gün saat 09.45’Te Star TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan programın bu bölümde de yine eğlence dolu saatler geçecek. Yayınlandığı ilk bölümden beri kendisine özel bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmış ve ilgiyle takip edilen program yine izleyicilerin mutlu olmasına yardımcı olacak. Keyif dolu bir şekilde güne başlamak isteyenlere hitap eden programda gündemi oluşturan konular konuşulacak. Bunun yanında özel konuklar sayesinde de izleyiciler pek çok konuda bilgi sahibi olabilecekler.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Programı 27 Nisan’da Neler Oldu?

Merakla takip edilen programın dün yayınlanan bölümünde yine enerji, eğlence ve keyif bulunuyordu. Enerjik ikili Demet Akalın ve Alişan tarafından sunulan programda her bölümde farklı konular ele alınmaya devam ediyor. Sabah saatlerine enerjik bir şekilde başlamak isteyenlere hitap etmeyi başaran programda ünlü isimler konuk olarak ağırlanıyor. Programa katılan ünlüler sayesinde daha da eğlenceli hale gelmeyi başaran programda aynı zamanda gündeme dair pek çok konu da ele alınıyor. Birkaç gün sonra başlayacak olan tam kapanma kararlarının konuşulduğu programda, izleyicilere bu sürede evlerinde ne yapacaklarına yönelik uzman isimlerden açıklamalar yapıldı. Tam kapanma süresini evlerinde verimli bir şekilde geçirmek için isteyenlere uzmanların da tavsiyelerde bulunduğu program ilgiyle takip edildi. Bunun yanında Ramazan ayına özel sohbetlerin de yapıldığı programda izleyiciler Ramazan ayına yönelik pek çok bilgi öğrendiler. Müziğin de hiç kesik olmadığı program izleyiciler tarafından beğeni ile takip edildi.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Nisan Konukları Kimler?

Her bölümünün merakla beklendiği Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konukları yine her bölümde olduğu gibi ancak program başladıktan sonra öğrenilecek. Gündeme dair neşeli ve ilgi çekici konuların ele alınacağı program saat 09.45’te Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.