Müge Anlı Tamamı Tek Parça 28 Nisan 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 28 Nisan 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Nisan 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 28 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Toplumun en dramatik taraflarını ekrana getirerek saklı kalmış olayları çözmek isteyen, ekranların sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen program Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün de yeni bölümü ile gündem oluşturmaya devam edecek. Her bölümde yaşanan dramlara, ayrılıklara, acılara ve kayıplara ışık tutmaya devam eden program, bu sayede pek çok acılı kişinin acılarının bir nebze olsun dinmesine yardımcı oluyor. Gündem oluşturan konuları ile birlikte geniş kesimler tarafından takip edilen program saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak. Uzun yıllar yayın hayatına devam eden ve programa katılanların yaşamlarındaki gizli olayları açığa çıkaran program, adından yine çok söz ettirecek. Ayrılık, dolandırma, kaybolma, cinayet gibi travmatik olayları ekrana taşıyan ve çözüm arayan yapım, izleyicileri ekran başına toplayacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 27 Nisan’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Hafta içi kendi kuşağının en çok seyredilen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert dün ekranlara gelen bölümünde yine çok konuşulacak olaylara sahne oldu. Kayıpları bulmayı, birbirinden ayrı kalanları bir araya getirmeyi amaçlayan programda 4 çocuk babası olan Reşit Baş’ın nerede olduğu üzerinde duruldu. Reşit Baş’tan evlilik dışında iki çocuk sahibi olan Şükran Çelik, sevgilisinin bulunmasını istedi. 13 Nisan’dan beri kayıp olan Baş için sevgilisi Şükran hanım büyük endişe duydu. Baş’ın Samsun’da kaybolduğunu belirten Şükran Hanım, 17 yaşında Baş ile tanışmış olduğunu ve o zaman kendisinden bir bebeği olduğunu ifade eden Şükran Hanım 10 sene süren bir ayrılık sonrasında tekrar bir araya geldiklerini belirtti. Reşit Bey’in kaybolmasından ise nikahlı eşi Hatun Hanım’dan şüphelendiğini duyurdu. Bunun üzerine ise programa katılan Hatun Hanım, Şükran Hanım’a çok sertler sözler ile yüklendi. Canlı yayın esnasında birbirine giren kadınların sakinleşmesi ise çok uzun zaman aldı. İzleyiciler ve stüdyodakiler şaşırdı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 28 Nisan’da Hangi Gündemler Konuşulacak?

Bugün yayınlanacak ve merakla beklenen yeni bölümde yine gündeme dair çok önemli konular konuşulmaya devam edecek. Saat 10.00’da ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan program yeni gelişmelere sahne olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.