Doya Doya Moda All Star 30 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 35. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 5. Bölüm 30 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Modayı ve yarışmayı bir araya getiren, ekranların moda konusunda tek yarışma programı olan Doya Doya Moda All Star yine moda dünyasını belirleyecek olan yeni bölümü ile bugün ekranlarda olacak. İlgi çekici konsepti ve yarışmacıların kıyasıya rekabeti ile izleyicileri ekran başına toplamaya devam eden yarışmanın yeni bölümü bugün saat 13.00’de TV8 ekranlarına gelecek. Daha önceki bölümlerde yaşandığı gibi bu bölümde de belirlenen konsept üzerinden en güzel kombinleri yapmaya çalışacak olan yarışmacılar heyecan ve rekabet dolu anların yaşanmasına neden olacaklar. Her bölümde belirlenmiş olan konsepte en uygun olan tasarımı yapmaya çalışan yarışmacıların mücadeleleri çok eğlenceli anlara sahne oluyor.

Doya Doya Moda All Star 29 Nisan Puan Durumu Nasıl, Gün Birincisi Kim Oldu?

İlgiyle izlenen ve büyük beden yedi kadının moda konusundaki hünerlerini göstermeleri için yarışmakta olduğu programın dün yayınlanan bölümünde yine kıyasıya rekabet devam etti. Umut Eker, Seray Sever, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüriliğini yaptığı program moda konusunda kıyasıya rekabete sahne olmaya devam etti. Yarışmacıların dün mücadeleleri ayakkabı, çanta ve aksesuar uyumu şıklığı konseptinde gerçekleşti. Her kadının günlük yaşamda kullandığı aksesuarları kıyafetleri ile kombin haline getirmek için yarışan yarışmacılar arasındaki rekabet de gözlerden kaçmadı. Birbirinden farklı kombinler yaparak belirlenen konsepte en uygun olacak şekilde görünümü ortaya çıkarmayı amaçlayan yarışmacılar daha sonra da jüri karşısında değerlendirildiler. Jüriden yapılan oylama sonucunda Özde Karacan 20 puan, Su Baher 17 puan, Emel Başkan 9 puan, Ferdanur Başaran 5 puan, Birben Coşkun 18 puan, Betül Böçkün 17 puan, Elif Nil Elden ise 15 puan aldı. Ferdanur’un yaptığı kombini hiç beğenmeyen jüri yaptığı yanlışları göstererek moda konusunda neden eksik davrandığını hem kendisinin hem de izleyicilerinin öğrenmesini sağladı.

Doya Doya Moda All Star 30 Nisan Puan Durumu Belli Oldu mu?

Bugün yayınlanacak olan yeni bölüm sonrasında 30 Nisan için puan durumu belli olacak. Saat 13.00’de izleyiciler ile buluşacak programın yeni bölümünde yine moda ve rekabet ön planda olmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.