Masumlar Apartmanı Dizisi 32. Bölüm Full İzle! 4 Mayıs Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 32. Bölüm izle seçeneği ile 32. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 32. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı gerçek yaşamdan esinlenen hikayesi ve etkileyici sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapım her hafta sosyal medyada gündem yaratıyor. Dizi salı akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 31. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı geçen hafta 31. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde ailedeki herkes için işlerin karışması Han’ı yeni önlemler almak zorunda bırakır. Safiye ise yaşadığı hayal kırıklığını beklenmedik biri ile paylaşır. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Gülben Anıl ile yaşadıklarından çok etkilenir. O bunun şokunu atlatmaya çalışırken ailesindeki herkes için endişe duyan Han, sert önlemler alır.  Bunların arasında Esat’ın Gülben’e ulaşmaya çalışması Han’ı çok sinirlendirir. Han’ın Esat’ı kendisinden uzaklaştırmaya çalıştığını gören Gülben ise büyük hayal kırıklığı yaşar ve radikal bir karar alır. Bu sırada Neriman Gamze’nin Ege ile olan ilişkisinin öğrenmesinden korkar ve bir süre daha saklamak ister. Ancak işler istediği gibi gitmez. Safiye ise Naci’nin gidişini kabul edememiştir ve bu hayal kırıklığını İnci ile paylaşır. Ortaklı sakinleşmeye başlarken İnci ise yeni işe girer. Bu iş yeri Han için tehdit anlamına gelirken, tüm aileyi yeni bir sürpriz beklemektedir. Anıl Gülben’a kafayı takmıştır ve yeni planını devreye sokar.

Masumlar Apartmanı Dizisi 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son  bölümünün ardından yeni bölüm merak edildi. Reyting rekortmeni dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Esat ve Gülben yakınlaşması dikkat çekerken, Safiye ise Naci ile yüzleşmek üzeredir. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.