Benim Adım Melek Dizisi 64. Bölüm Full İzle! 5 Mayıs 2021 Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 64. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 64. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 64. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 64. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek 64. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile izleyenleri ekrana kilitleyen Benim Adım Melek dizisi duygu yüklü bölümleri ile beğeni topluyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi yer alıyor. Çocukları için yaşayan bir annenin hikayesinin anlatıldığı yapım çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Benim Adım Melek Dizisi 63. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek geçen hafta 63. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu bölümleri ile sevilen dizide Alpay ve Kenan arasındaki oyun herkes için tehlike olmaya devam ederken, Kerem’in babasına olan öfkesi ise hiç azalmaz. Dizi son bölümü ile yine heyecanı zirveye taşıdı.

Benim Adım Melek dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Alpay yakalanma korkusu içinde beklerken, Kenan Halil’i ikna etmeyi başarır. Olayların kontrolünden çıkmasını istemeyen Kenan bir yandan konaktakileri ve Halil’i Alpay’ı bulacağına inandırırken diğer yandan da Alpay’ı onu kurtaracağı konusunda kandırmaya devam eder. Alpay kurtulacağı umudu ile aç susuz kilitli olduğu odada beklerken, Kenan her şeyini aldığı Funda’dan kurtulmanın yollarını arar. Bu sırada  Funda şikayetini çeker ve Kerem serbest bırakılır. Kerem serbest kalsa da öfkesi hiç azalmamıştır. Seyitali ve Melek Kerem’in yanlış bir şey yapmasından korkarlar. Kerem’in yaşadıklarından kaçmak için verdiği karar ise aileyi üzer. Bu sırada Ömer ve Defne arasındaki gerilim devam eder. Ömer’in tayinini istemesi herkes için gerilim yaratır. Defne ise yaşananların ardından Ömer’in kendisinden utandığını ve bu yüzden gitmek istediğini düşünmeye başlar.

Benim Adım Melek Dizisi 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Benim Adım Melek dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımda Alpay ve Kenan çıkmazının nasıl son bulacağı merakla bekleniyor. Benim Adım Melek dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.