Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 12 Mayıs 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 12 Mayıs 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 12 Mayıs 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 12 Mayıs 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 12 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranlarının tecrübeleri sunucusu Esra Erol, hayatın gerçek sorunlarını programına taşımaya devam ediyor. Ele aldığı konularla izleyicilerini her bölüm şaşırtmaya devam eden Esra Erol’da programı, ATV ekranları aracılığıyla sevenleriyle buluşuyor. Programa dair sevenlerinin en çok sorduğu soru ise Esra Erol’da bugün ne oldu oluyor. ATV’nin fenomen yapımlarından biri olan Esra Erol’da 11 Mayıs 2021 tarihinde neler oldu? Esra Erol’da 12 Mayıs 2021 tarihinde neler olacak? İşte tüm detaylar...

Uzun yıllardır sevenleriyle ATV ekranı aracılığıyla buluşan Esra Erol, farklı program içeriğiyle sevenlerini şaşırtmayı başarıyor. Gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyan tecrübeli sunucu, konuklarının sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalışıyor. Esra Erol’da programı; ilginç aldatmalar, kayıplar ve dolandırıcılık gibi konuları ele alıyor.

Esra Erol Programı 11 Mayıs’ta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da programı 11 Mayıs 2021 tarihinde de sevenleriyle buluşmaya devam etti. Uzun zamandır programın konuğu olan Arif ve Muteber arasındaki gelişmeler izleyicileri şaşkına çevirdi. Muteber’in babasının onayını alan Arif, Esra Erol’da programının bugünkü bölümünde Muteber’e evlilik teklifi etti. İzleyenlerini duygulandıran bu görüntüler, Arif ve Muteber’in mutu sona ulaşacağını hissettirdi. İzleyenlerin merak ettiği Arif ve Muteber hikayesinde sona gelen Esra Erol, çiftin nikahının haftaya kıyılacağını belirtti.

Programın yeni konuklarından biri olan Doğan, eşi Cennet’in evden kaçtığını iddia etti. Esra Erol’un aralarında bir sorun olup olmadığına dair sorduğu soruya Doğan, eşim beni cimri olmakla suçluyordu dedi. Programın diğer konuğu olan Yüksel, 27 yıllık eşi Fatma’nın evden kaçtığını söyledi. Engelli bir çocuklarının olduğunu dile getiren Yüksel, eşinin Tuncay’a kaçtığını iddia etti. 20 yaşındaki Uğurcan programa hiç görmediği babasını aramak için katıldı. Hayat hikayesiyle yürekleri burkan Uğur, izleyicileri oldukça etkiledi.

Esra Erol Programı 12 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’da 12 Mayıs 2021 tarihinde sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Programın ilginç konukları bu bölümde de gerçek yaşam öykülerini izleyenlerle paylaşacak. Esra Erol’da programında bugün büyük yüzleşmeler gerçekleşecek. Doğan ve Cennet’in yüz yüze gelmesinin beklendiği bu bölüm, çeşitli sürprizlere ev sahipliği yapacak. Esra Erol’da saat 16.20’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.