Masumiyet Dizisi 12. Bölüm Full İzle! 12 Mayıs 2021 Masumiyet Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni dizisi Masumiyet yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Masumiyet 12. bölüm full izleme linkine ve 12. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Masumiyet 12. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Fox Tv’nin yeni yapımlarından olan Masumiyet, gördüğü ilgiyi her geçen gün artıyor. Dizilerini tek tek sezon finaline sokmaya başlayan Fox Tv, Masumiyet için böyle bir karar almamışa benzemiyor. Yayınlanmaya devam eden dizi, evli iki çocuk annesi kadının dramatik hayat öyküsünü ele alıyor. Ela’nın annesine benzeyen kaderi ise peşlerini bir türlü bırakmıyor. Giderek reytingini artırmaya devam eden Masumiyet 11.bölümde neler yaşandı? Masumiyet dizisi 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı, yayınlanacak mı? İşte hepsi ve daha fazlası…

Gold Film imzalı olan Masumiyet’in yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyor. Senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dram türündeki dizinin başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi isimler yer alıyor. Tecrübeli kadrosuyla ses getirmeyi başaran dizi, Bahar ve Ela’nın yaşamlarındaki dramları konu alıyor. Bahar’ın 19 yaşındaki kızının 35 yaşındaki babasının patronuna aşık olmasıyla başlayan öykü, giderek ilginçleşiyor.

Masumiyet Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Masumiyet, sevenlerinin karşısına en son 11.bölümü ile çıktı. Ortaya çıkan gelişmelerle sarsılan Bahar ve Ela, birbirinden habersiz gerçeğin peşine düştü.  Gerçekle ile yalanlar arasına sıkışıp kalan anne kız, seyircileri merakta bırakmayı başardı. Dizinin bir diğer karakterleri olan Hale ve İlker, İsmail’in gölgesinden kurtuldu. Karanlık aile geçmişleriyle hesaplaşmaya başlayan Hale ve İlker, izleyicisine gerilim dolu dakikalar yaşattı.

İsmail ise hastalıklı dünyasını yıllarca herkesten saklamayı başarmıştı. Bu bölüm İsmail’in sırları tek tek ortaya dökülmeye başladı. İlker, İrem ve Ela arasında sürekli değişen dengeler, bu bölümde de belirsizliğini korumaya devam etti. Harun’un gizli gündemi ise seyirciyi oldukça şaşırttı. Harun saklı kalmış bambaşka gerçekleri, bu bölümde su yüzüne çıkarmaya başladı.

Masumiyet Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Masumiyet dizisi, 12.bölüm ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dengelerin bir kez daha değişeceği bu bölümde, izleyenlerini şaşırtıcı olaylar bekliyor. Masumiyet dizisi 12.bölüm fragmanı izlendiğinde Bahar ve Hale arasındaki gerginliğin giderek tırmandığı görülüyor. Ela ile İlker aşkı ise dönüm noktasına giriyor. Masumiyet dizisinin Fox Tv yayın akışı içerisinde yer almaması izleyicilerinin gözünden kaçmıyor ve izleyiciler, dizinin 12.bölümünün akıbetini merak ediyor.

Masumiyet Dizisi 12 Bölüm Yayınlanacak Mı?

Masumiyet dizisi, her çarşamba saat 20.00’da Fox Tv ekranları aracılığıyla sevenleriyle buluşuyordu. Yasak Elma’nın sezon finali yapmasının ardından Fox Tv, dizinin gün ve saatinde değişikliğe gitti.

Alınan bu kararla Masumiyet dizisi 12.bölümü, 17 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’da izleyiciyle buluşacak. Dizi yeni gününde ve kendi saatinde yayınlanmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.