Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Mayıs 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların sevilen ikilisi Demet ve Alişan, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Her sabah 09.45’te ekranlara gelen ikili, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programını sunuyor. Sevenlerin beğenerek takip ettiği programda yemekten eğlenceye birçok konuda uzmanlar katılıyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının 13 Mayıs 2021 tarihli bölümünde neler yaşandı? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Mayıs 2021 tarihinde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar…

Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, sevenlerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Demet Akalın ve Alişan’ın sunduğu program, pek çok farklı kategorideki konuğu ile eğlendirirken öğretiyor. Sanat camiasından bilim dünyasına birbirinden farklı uzmanları ağırlayan Demet ve Alişan, müzik ve yemek alanında da ziyafet sunuyor. Mutfakta pratik tarifler veren Demet ve Alişan, magazin dünyasının en güncel sırlarını ekranlara taşıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 13 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah en son 13 Mayıs 2021 tarihinde sevenleriyle buluştu. Bayramın 1’inci günü sevenleriyle buluşmaya devam eden Demet ve Alişan, bayram coşkusunu evlere taşıdı. Sağlık köşesinde Dr. Hamit Çelik’i ağırlayan Demet ve Alişan, sağlık alanındaki merak edenleri konuğuna sordu. Fibromiyal hakkında konuşan Dr. Çelik, Fibromiyal hastalığına dair bilgiler verdi. Hastalığın sebeplerinden tedavisine kadar derinlemesine bilgi veren Dr. Çelik, seyircilerin merak ettiklerini de cevapladı.

Sanat camiasının sevilen yüzlerinden olan Ceylan, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın 13 Mayıs 2021 tarihli konuklarındandı. Demet ve Alişan’ın izleyicilerine özel itiraflarda bulunan sanatçı, çevresinden çok darbe aldığını söyledi. Güven problemi yaşadığını söyleyen Ceylan, samimi itiraflarda bulundu. Günün menüsünde yer alan kebap, Şef Bedri tarafından yapıldı. Seyircilerine püf noktalar veren Şef Bedri, stüdyoda kebap fırtınası estirdi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 14 Mayıs Konukları Kimler?

Demet ve Alişan 14 Mayıs 2021 tarihinde de sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Star TV’de yayınlanacak olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı, saat 09:45’te ekranlarda olacak. Sevenleriyle bayramın ikinci günü de buluşacak olan Demet ve Alişan’ın bugünkü konuklarının sağlık ve sanat camiasından olması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.