Doya Doya Moda All Star 17 Mayıs 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 46. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Türkiye’nin sevilen moda programlarından olan Doya Doya Moda, All Star sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilen formatı ve kadınların kıyasıya rekabeti ile izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başaran Doya Doya Moda All Star, ilk iki sezonun en iyi yarışmacılarından oluşuyor. İzleyenlerine moda hakkında tüyolarda veren program hafta birincisine el tasarımı bir kolye hediye ediyor. Merakla beklenen Doya Doya Moda All Star 17 Mayıs puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim olacak?

Doya Doya Moda All Star 46. Bölüm 17 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Doya Doya Moda All Star, sevenlerinin karşısına TV8 ekranları aracılığıyla çıkmaya devam ediyor. Moda alanında liderlik yapan Doya Doya Moda All Star programının jüri koltuğunda; Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Umut Eker oturuyor. 7 büyük beden ölçülerine sahip olan kadının yarıştığı Doya Doya Moda All Star’da yarışmacılar günün konseptine en yakın görüntüyü yakalamaya çalışıyor. Hafta içinin son günü olan cuma günü eleme gerçekleştirilen program, hafta birincisine eşsiz bir kolye hediye ediyor. Doya Doya Moda All Star, hafta içi her gün saat 13.15’te sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Doya Doya Moda All Star 14 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Gündüz kuşağının sevilen programı Doya Doya Moda All Star, bayram haftası boyunca sevenlerinin karşısına çıkmaya devam etti. Sevenleriyle en son 14 Mayıs 2021 tarihinde buluşan Doya Doya Moda All Star, haftanın birincisini seçti ve elemesini gerçekleştirdi. Birinci olan isim izleyenlerini şaşırtmazken, elenen isim bir hayli şaşırttı. Bayramın ikinci gününde yayınlanan Doya Doya Moda All Star gün konsepti “Bayram Kahvaltısı” idi.

Hafta boyunca puanları toplayan yarışmacılar, haftanın son gün konsepti için podyuma çıktı. Keyifli anların yaşandığı programın bir günde baştan aşağı yenilenme köşesinde şanslı kişi Hatice Yılmaz oldu. Hatice’nin gün sonundaki değişikliği izleyenleri şaşkına çevirmeyi başardı. Haftanın birinci olan ismi jüri üyelerinden hafta boyunca yüksek puanlar alan Ferdanur Başaran oldu. Haftanın yarışmaya veda eden ismi ise Yaren Medin olarak açıklandı. Doya Doya Moda evine yeni gelecek isim ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Doya Doya Moda All Star 17 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Televizyon ekranların iddialı yapımlarından olan Doya Doya Moda All Star, 17 Mayıs 2021 tarihli fragmanını sevenleriyle buluşturdu. Programa geri dönen isim ise hem yarışmacıları hem de izleyenleri şaşırtmayı başardı. Doya Doya Moda All Star’ın yeni yarışmacısı Rabia Ağca oldu. Yarıştığı süre boyunca 7 kolye kazanan Rabia, ilk günden diğer yarışmacıların hedefi haline geldi. Haftaya Betül ve Ferdanur ile tartışarak başlayan Rabia, izleyenlere şimdiden hafta sonunu merak ettirmeye başladı. Doya Doya Moda All Star, hafta içi her gün olduğu gibi bugün de saat 13.15’te, TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.