Zuhal Topal'la Sofrada 606. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 17 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen programı Zuhal Topal’la Sofrada sevenlerinin karşısına FOX TV aracılığıyla çıkmaya devam ediyor. Programın hem sunucu hem de jüri koltuğunda oturan Zuhal Topal, heyecanı ikiye katlıyor. Gelinlerin mutfakta, kaynanaların ise yarışma koltuğunda yer aldığı Zuhal Topal’la Sofrada programında birinciye 15 bin TL para ödülü veriliyor. Merakla beklenen Zuhal Topal’la Sofrada 14 Mayıs yarışmacısı kim, kaç puan aldı, haftanın birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Zuhal Topal'la Sofrada 606. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV’nin gözde yapımlarından olan Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün, saat 16.00’da ekranlarda olmaya devam ediyor. 5 gelinin yarıştığı programda, mutfağa her gün bir gelin giriyor ve gün sonunda kaynanaları sofrasında ağırlıyor. Kaynanaların tadım yaptığı Zuhal Topal’la Sofrada da verilen puanlar her hafta çok konuşuluyor. Zuhal Topal’ın verdiği puanların cuma günü açıklanması ise programın heyecanını zirveye tırmandırıyor. Bayrama özel damatların yarıştığı Zuhal Topal’la Sofrada programının bu haftaki birincisi ise izleyenler tarafından daha çok merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 14 Mayıs Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan Zuhal Topal’la Sofrada bayram özel formatının son günüyle 14 Mayıs 2021 tarihinde ekranlara geldi. Programının bayrama özel haftasında damatlar ve kaynanaları yarıştı. Damatların lezzetli yemekler için kolları sıvadığı bu hafta, renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Haftanın birincisinin belli olduğu bu bölümde ise yarışan damat sosyal medya fenomeni Mertcan’dı.

Yaptığı yemeklerle kaynanaları etkileyen Mertcan, sıfırcı olarak isimlendirilen Muazzez’den 10 tam puan almasıyla çok konuşuldu. Ancak aldığı tam puan Mertcan’ı kurtaramadı. Haftanın sonuncusu ilk günkü yarışmacı damat sezgin olurken, Sezgin’i sırasıyla, Mertcan ve Akın takip etti. Günün birinci isimleri ise Zuhal Topal’dan 9’ar puan alan Özer ve Serdar oldu. 15 bin TL para ödülünü paylaşan ikili, haftayı 37’şer puan ile bitirdi. Yeni haftanın Zuhal Topal’la Sofrada yarışmacıları ise izleyenlerini merak ettirmeyi başardı.

Zuhal Topal’la Sofrada 17 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada 606.bölüm fragmanını sevenleriyle paylaştı. İzleyenleri şoke eden programda gün yarışmacısı gelinin bulaşıkları çekmeceye saklaması şimdiden izleyenlerin eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Yeni kaynanalardan birinin sürekli not tutması ise kaynanalarının dikkatinden kaçmadı. Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümüyle saat 16.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.