Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 19 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim

Star TV, sevenlerinin karşısına kıpır kıpır bir sabah programı ile çıkıyor. Demet ve Alişan’ın sunduğu Sabah Sabah programı, izleyenlerine gerçek bir müzik ziyafeti yaşatıyor. Mutfağın pratik tarifleriyle izleyenlerinin karşısına çıkan Demet ve Alişan, mutfak dünyasının ünlü şeflerini konuk ediyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, hafta içi her gün saat 09.45’te izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Konukları ile gündeme gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Mayıs’ta neler yaşandı? İşte detaylar.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı konuklarıyla gündemde yer etmeye devam ediyor. Sanat camiasının çeşitli isimlerini programına konuk eden Demet ve Alişan, ünlü isimlerin özel hayatındaki sırları ele alıyor. Mutfağın şefleriyle sevenlerine pratik lezzetler sunan Demet ve Alişan, benzersiz tarifler veriyor. Sağlık dünyasının en iyilerini programında ağırlayan Demet ve Alişan, izleyenlerinin merak ettiği hastalık ve belirtilerini tartışıyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı izleyenlerinin en çok merak ettiği ise bir sonraki bölümün konukları oluyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 18 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Ekranların neşeli ikilisi Demet ve Alişan, sevenlerinin karşısına en son 18 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın 18 Mayıs sanat camiası konukları Mehtap Yılmaz ve Oktay Göktürk’tü. Katıldığı müzik yarışmasında birinci olan Mehtap Yılmaz, özel hayatına dair tüm bilinmeyenleri anlattı. Katıldığı yarışmada jüri üyesi olan Armağan Çağlayan’ı ağır eleştiren Yılmaz, “Yarışmadayken çok severdim, ama sahteymiş. Hepsi reyting içinmiş, gerçek sevgi değilmiş” dedi.

Aşk Çiçeğim şarkısıyla zirvelerden düşmeyen Oktay Göktürk, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı için şarkılarını söyledi. Bayramda alınan kiloları gündemine alan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, Dr. Fevzi Özgönül’ü konuk etti. İzleyicilere sağlıklı tarifler sunan Özgönül, zayıflamak için süt mü, yoğurt mu yoksa peynir mi daha etkili sorusunu yanıtladı. Sağlıklı kilo vermeyi ele alan Dr. Özgönül, izleyenlere 7-2-7 kuralını anlattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 19 Mayıs Konukları Kimler?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Mayıs konukları merakla bekleniyor. Yeni bölüm fragmanını yayınlamayan Demet ve Alişan’ın sanat ve sağlık alanında konuklar almaya devam etmesi bekleniyor. Ünlü bir şefi de konuk etmesi beklenen Demet ve Alişan’ın benzersiz lezzetleri evlere taşıyacağı düşünülüyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, bugün saat 09.45’te Star TV aracılığıyla izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.