Sadakatsiz Dizisi 30. Bölüm Full İzle! Sadakatsiz 31. Bölüm Fragmanı Youtube İzle

Yayınlandığı ilk günden itibaren Türkiye’nin odağı haline gelmeyi başaran Sadakatsiz dizisi, sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümlerini büyük bir merakla bekleyen izleyenler, Asya ile Derin arasındaki gerilimin ne tarafa yönleneceğini öğrenmek istiyor. Sevenleriyle Kanal D ekranları aracılığıyla buluşan Sadakatsiz, Doktor Asya ve ailesini konu alıyor. Popülerliğini korumaya devam eden Sadakatsiz dizisi 29. bölümde neler yaşandı? İşte Sadakatsiz dizisi hakkında merak edilenler.

Med ve Mednova Yapım imzalı Sadakatsiz dizisi, 7 Ekim 2020 tarihinden bu yana yayınlanıyor. İzleyenlerinin büyük bir merakla takip ettiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisinin ele aldığı Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen yer alıyor. Doktor Asya’nın kocasının kendisini aldattığını öğrenmesiyle başlayan Sadakatsiz, İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanıyor. Sadakatsiz, her çarşamba, saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Sadakatsiz Dizisi 29. Bölümde Neler Yaşandı?

Reytinglerini korumaya devam eden Sadakatsiz dizisi, sevenlerinin karşısına 29.bölümü ile çıktı. Derin’in çaresizliğinin öne çıktığı bu bölümde, Volkan karar verdiği boşanma konusunu yeniden düşünmeye başladı. Üzerine oynanan oyunu bozmaya karar veren Asya, elindeki ses kaydıyla harekete geçti. Derin ve ailesini çatışma içerisine sokacak olan bu ses kaydı, izleyenlere dizinin en heyecanlı anlarını yaşattı.

Kendisini büyük bir çıkmazda hisseden Volkan, bir yandan aldığı Derin’den boşanma kararını gözden geçirirken, diğer yandan Asya’ya kendini anlatmaya çalıştı. Asya ile Volkan arasındaki yüzleşme ise izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başardı. Gerilim dolu bu anlar Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı sorusunu akıllara getirdi. Bölüm sonunda Asya’yı bekleyen sürpriz ise izleyenlerinin yeni bölüm fragmanını iple çekmesine neden oldu.

Sadakatsiz Dizisi 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisi 30.bölüm fragmanını izleyicisiyle buluşturdu. Asya’nın geçmişten gelen sürpriz misafiri, Asya’nın hayatını alt üst etmeyi başarıyor. Duyduklarıyla şoke olan Asya, ailesinin geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalıyor. İkili arasındaki konuşmayı duyan Derin’in ise yeni planlar içerisine girmesi bekleniyor. Sadakatsiz, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.