Müge Anlı Tamamı Tek Parça 20 Mayıs 2021 Perşembe Atv Canlı İzle!

Türkiye’nin fenomen yapımlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Yıllarca sırlarla örtülmüş olan şüpheli kayıp ve cinayetleri araştıran Müge Anlı, ele aldığı dosyalarla sevenlerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Gerçeği ortaya çıkarmak için ipuçlarını takip eden Müge Anlı, adım adım olayları aydınlatmaya yaklaşıyor. İlgiyle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 19 Mayıs’ta neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkımda tüm detaylar...

Müge Anlı İle Tatlı Sert 20 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2008 yılından bu yana sevenleriyle buluşmaya kesintisiz devam ediyor. Türkiye’nin en uzun soluklu programlarından biri olan Müge Anlı, ele aldığı dosyalarla Türkiye’nin gündemine oturmayı başarıyor. Şüpheli ölüm, kayıp, nitelikli dolandırıcılık gibi hikayeleri programına konuk eden Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yönetmen koltuğunda Ahmet Şirin oturuyor. Yapımcılığı ve sunuculuğu Müge Anlı’nın yaptığı programda, Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen ve Avukat Rahmi Özkan da hazır bulunuyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 19 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Ekranların gözde yapımlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenlerinin karşısına en son 19 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayan Müge Anlı ve ekibi, izleyenlerine eski bayramları aratmadı. Üç çocuk babası eşinin amcasıyla konuşan Seda, bu bölümde de aranmaya devam etti.  Bir çocuk annesi olan Seda’nın kaybıyla ilgili, kayıp amcasının eşi Gülüş konuştu. 14 gündür haber alınamayan Seda’yı Müge Anlı buldu.

Seda ve kaçan amca Emir, canlı yayına bağlanarak iyi olduklarını dile getirdi. Nevşehir’den kaybolan üçüncü kadının kaybı izleyenleri bir hayli şaşırttı. Şehrazat’ın da Neyzen ve Lütfiye’den sonra Nevşehir’den kaybolması işleri iyice karıştırdı. Lütfiye v Şehrazat arasında bir bağ yakalayan Müge Anlı, kayıp iki kadınla da en son telefonda görüşen Ramazan’ı canlı yayına çıkardı. İzleyenlerini şaşırtan bu anlar, Şehrazat ve Lütfiye hakkında sis perdesinin biraz daha aralanmasını sağladı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 20 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

İzleyenlerinin severek takip ettiği program Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyirci karşısına 20 Mayıs 2021 tarihinde de çıkmaya devam ediyor. Üç kadının kaybını ele almaya devam edecek olan Müge Anlı’nın yeni bulduğu ipuçlarını izleyenleriyle paylaşması bekleniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.