Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 20 Mayıs 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Türkiye’nin sevilen yapımlardan biri olan Esra Erol’da, sevenlerinin karşısına ATV ekranı aracılığıyla çıkmaya devam ediyor. Gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyan Esra Erol, ele aldığı konularla sevenlerinin ilgisini üzerine toplamayı başarıyor. İlginç ihanet hikayelerini ekranlara taşıyan ünlü sonucu Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Gündemlerden düşmeyen Esra Erol’da programı 19 Mayıs’ta neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? İşte tüm detaylar...

Esra Erol 20 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Türkiye’nin merakla takip edilen yapımlarından olan Esra Erol’da ele aldığı ilginç ihanet hikayeleriyle Türkiye’nin gündemine oturmayı başarıyor. Konukların gerçek yaşam öykülerini ekranlara getiren Esra Erol’da programı, her defasında izleyenlerini şaşırtmayı başarıyor. İhanet hikayelerinin yanı sıra şüpheli kayıp ve nitelikli dolandırıcılık gibi konuları da programında ele alan Esra Erol’da, gerçeği aydınlatmak için yola çıkıyor. Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Esra Erol’da Programı 19 Mayıs’ta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV’nin sevilen yapımı Esra Erol’da sevenlerinin karşısına en son 19 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Esra Erol, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı. Ardından konuklarına geçen Esra Erol, konuklarının dertlerini dinlemeye başladı. Mersin’den programa yeni gelen Ferdi, 16 Nisan günü eşi Cansen’i evi terk ettiğini ortaya attı. Eşinin Serpil isimli bir kadın tarafından kandırıldığını düşünen duygusal eş; kadın ticaretinden korkuyorum, lütfen bana yardım edin dedi.

23 yaşındaki Işılay, programa biyolojik annesini aramak için çıktı. Biyolojik anne Pınar’ı bulan Esra Erol, stüdyoda duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yarın stüdyoya geleceğim diyen biyolojik annenin anlatacakları ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Programın bir diğer konuğu olan Ali, eşinin alkolik iddialarına karşı rapor almayı teklif etti. Programın son konuğu ise izleyicinin merakla beklediği Seyfettin ve Nuray çiftiydi. Seyfettin eve hiç bakmadığını iddia eden Nuray, evin halini ATV muhabirlerine açtı.

Esra Erol’da Programı 20 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların sevilen programı Esra Erol’da 20 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanmaya devam edecek. Işılay ile biyolojik annesinin yüzleşeceği bu bölümde, yarım kalan hesaplaşmalar tamamlanacak. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.