Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 20 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 709. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Ekranların iddialı ismi Seda Sayan, yeni bir formatla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Uzun süredir devam eden Gelinim Mutfakta programını artık Seda Sayan sunuyor. Gelinlerin yarıştığı, kaynanaların ise atıştığı Gelinim Mutfakta programı Seda Sayan’ın sunumuyla eğlenceli hale geliyor. Merakla beklenen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 19 Mayıs puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 20 Mayıs puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 20 Mayıs 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Gelinim Mutfakta’nın yeni sezonunu sunmaya başlayan Seda Sayan, renkli sunumuyla sevenlerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Gelinlerin mutfakta yarıştığı programda kaynanalar jüri koltuğunda oturuyor. İsimsiz tabakları tadan kaynanalar puanlar vererek günün birincisi gelin adayını seçmeye çalışıyor. Gelinleri çalışırken dedikodunun dozunu giderek artıran kaynanalar, yüzleşme anında ise bir hayli zorlanıyor. Gün birincisinin çeyrek altın, hafta birincisinin ise bilezikleri aldığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 19 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranların sevilen formatı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, sevenlerinin karşısına en son 19 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Milli bayram coşkusuyla açılan program, bayram sevincinin ardından gelinlerin kolları sıvamasıyla başladı. Mutfağa giren gelinler kendilerinden istenilen yemeği en lezzetli ve en şık şekilde yapmaya çalıştı. Yemek esnasında gelinlerini çekiştiren kaynanalar, kameralara yakalandı. Gelinlere izletilen bu görüntüler, kaynanalara bir hayli zor anlar yaşattı.

Puanların belli olacağı finale geçen yarışmacılar, birinciyi duyunca şoke aldı. Hafta başında 5 puan alan Aysun, 18 puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi oldu. Günün sonuncu ismi de en az birinci ismi kadar şaşırttı. Geçen haftanın birincisi olan Yağnur 11 puan alarak günün sonuncusu oldu. Eleme günü gelirken bu performans düşüklüğü Yağnur’un sevenlerini bir hayli üzdü. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 19 Mayıs puan durumu şu şekilde:

  • Aynur 18
  • Esra 17
  • Seda 12
  • Yağnur 11

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 20 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Sevenlerinin merakla bir sonraki bölümü beklediği Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 20 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, Haftanın finali öncesi artan rekabet, izleyenlerinin ekranlarına taşınıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.