Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 24 Mayıs 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Sunuculuk kariyeriyle Türkiye’ye kendini sevdirmiş olan Esra Erol, ATV ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Esra Erol’da formatıyla izleyenleriyle buluşan güzel sunucu, konuklarının gerçek yaşam öykülerini seyircisiyle paylaşıyor. İlginç aldatma hikayelerinden şüpheli kayıplara kadar konuları ele alan Esra Erol’da programı, ortaya atılan iddiaların peşine düşüyor. İşte Esra Erol’da programı hakkındaki tüm ayrıntılar…

Esra Erol 24 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Uzunca bir süre izdivaç programları ile anılan Esra Erol, 2015’ten bu yana bambaşka bir formatla seyircisinin karşısına çıkıyor. Sevenlerinin karşısına Esra Erol’da formatıyla çıkan tecrübeli sunucu; ilginç aldatma hikayeleri, şüpheli kayıplar ve nitelikli dolandırıcılık konularıyla ilgili konuklarını ekranlara taşıyor. Programa aldığı konuklarla Türkiye gündemlerini kökünden sarsan Esra Erol’da programı, ekranlara getirdiği geçek yaşam öyküleriyle izleyenlerini duygulandırmayı başarıyor. Ortaya atılan iddiaların peşine düşen Esra Erol’da ve ekibi, her bölümünde güncel gelişmeleri seyircisiyle paylaşıyor. Türkiye’nin sevilen programı Esra Erol’da, hafta içi her gün, saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayın aracılığıyla buluşuyor.

Esra Erol’da Programı 21 Mayıs’ta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ele aldığı konuklarıyla gündeme bomba gibi düşmeyi başaran Esra Erol’da programı, seyircisinin karşısına en son 21 Mayıs Cuma günü çıktı. Programının konuklarından olan Ferdi, evden kaçan eşi Cansen’i arıyordu. Serpil isminde bir kadının Cansen’i kandırarak evden götürdüğünü söyleyen Ferdi, eşinin bulunmasını istiyordu. Esra Erol’da ekibi, Ferdi’nin kayıp eşi Cansen’i ve arkadaşı Serpil’i buldu. Stüdyoya gelen Cansen ve Serpil haklarındaki tüm iddiaları reddetti. Eşinin baskısından dolayı evden kaçtığını iddia eden Cansen, Serpil’in konuyla bir ilgisi olmadığını söyledi. 14 yıldır eşiyle sohbet bile edemediklerini ortaya atan Cansen, eşinin tavırlarından çok bunaldığı söyledi.

Programının uzun süredir konukları arasında bulunan Seyfettin, eşi Nuray’ın kendisine dönmesini istiyordu. Stüdyoya gelen Nuray, Seyfettin ile ilgili problemlerini anlattı. Nuray’ın babası Sedat’ın stüdyoya geldiği bu bölümde, tansiyon bir hayli yükseldi. Yaşanan problemler için damadı Seyfettin’i suçlayan Sedat, 7 yıldır kızı için her şeyi yaptığını söyledi. İzleyenlerin merakla takip ettiği Işılay ve biyolojik annesi, Esra Erol’un bu bölümünün de konusuydu. Işılay’ın biyolojik annesini bulan Esra Erol, Pınar’ı stüdyoya getirmişti. Pınar’ın anlattıklarıyla şoke olan izleyenler, gözyaşlarına hakim olamamıştı. Programın bu bölümünde anne Pınar hakkında tüm bilinmeyenler ortaya çıktı. Annesine destek olan Işılay, “Artık ayrılmayacağız” mesajı verdi.

Esra Erol’da Programı 24 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Türkiye’nin merakla beklediği Esra Erol’da yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. 24 Mayıs Pazartesi tarihli yayınında yeni bir bölümle ekranlara gelecek olan Esra Erol’da programının Işılay ve annesine bu bölümde veda etmesi bekleniyor. Nuray ile Seyfettin arasındaki ilişkinin yeni bir yüzleşme yaşaması beklenirken, Cansen ve Ferda arasındaki yüzleşmede de ikinci perdeye geçilmesi planlanıyor. Esra Erol’da programı bugün saat 16.20’de ATV’den canlı yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.