Zuhal Topal'la Sofrada 611. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 24 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Sevilen sunucu Zuhal Topal, hayranlarının karşısına Sofrada formatıyla çıkmaya devam ediyor. FOX TV’nin fenomen yapımı haline gelen Zuhal Topal’la Sofrada, programa katılan 5 gelinin yemeklerini yarıştırıyor. İzleyenlerine keyifli anlar yaşatan programın jüri koltuklarında kaynanalar ve Zuhal Topal oturuyor. Her hafta birincisine 15 bin TL para ödülü hediye eden Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün yayınlanıyor. İşte Zuhal Topal’la Sofrada ile ilgili tüm detaylar…

Zuhal Topal'la Sofrada 611. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyi üzerine çekmeyi başaran Zuhal Topal’la Sofrada programı, ilginç formatıyla izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. 5 yarışmacının yarıştığı programda; gelinler mutfağa giriyor, kaynanalar ise sofraya oturuyor. Birbirini final anına kadar hiç görmeyen gelinler, kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan aldıkları puanlarla 15 bin TL para ödülünün sahibi olmaya çalışıyor. Her hafta 5 yeni yarışmacının katıldığı program, kaynanalar arasındaki tatlı atışmalarla da renkli sahneleri ekranlara taşıyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 21 Mayıs Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

İzleyenlerinin karşısına en son 21 Mayıs Cuma günü çıkan Zuhal Topal’la Sofrada hafta birincisini belirledi. Gelin Fadime ve manevi kayınvalidesi (görümce) Derya’nın yarıştığı Cuma gününde heyecan doruktaydı. Kaynanalardan güzel puanlar alan Fadime, günü keyifli olarak tamamladı. Kaynana Şükran’dan 8 puan alan Fadime, Ayşe’den 7, Hülya’dan 6 ve Kezban’dan 4 puan aldı.

Günün puanlarının ardından haftanın finaline geçen Zuhal Topal’la Sofrada programının izleyicileri nefeslerini tuttu. Zuhal Topal’ın puanlarının açıklandığı final gününde 15 bin TL para ödülü de sahibini buldu. Kaynanalardan 17 puan alan Elif, Zuhal Topal’dan 6 puan alarak haftayı 23 puanla bitirdi. Haftayı 27 puanla bitiren Tuğçe ise kaynanalardan 21, Zuhal Topal’dan 6 puan aldı. Zuhal Topal’dan aldığı 8 puanla 15 bin TL’ye veda eden Güray, kaynanalardan 23 puan almıştı.

En iyi milföylü tatlının sahibi seçilen Fadime ise Merve ile final anına girdi. Bir yarışmacının 15 bin TL’yi aldığı finalde nefesler tutuldu ve sonuç merakla beklendi. Sonucu açıklayan başarılı sunucu Zuhal Topal, Fadime’nin birinci olduğunu duyurdu. Kaynanalardan 25 puan alan Fadime, Zuhal Topal’dan 8 puan alarak, toplamda 33 puanla 15 bin TL para ödülünün sahibi oldu. Merve ise kaynanalardan 23, Zuhal Topal’dan 8 puan alarak Güray gibi 31 puanda kaldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen programı Zuhal Topal’la Sofrada, yeni hafta yarışmacılarıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İzleyicisiyle 24 Mayıs Pazartesi günü buluşacak olan program, haftaya gergin başlıyor. Gelin Tuğba’nın yarıştığı yeni bölümde Tuğba’nın kaynanası ile arasındaki gerginlik gözlerden kaçmıyor. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.