Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 25 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Gündüz kuşağının eğlenceli programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, izleyenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü konukları, pratik yemek tarifleri ve sağlık alanındaki işlevsel bilgileriyle seyircisine aradığı her şeyi sunan Demet ve Alişan, Star TV ekranlarından yayınlanıyor. Her bölüm konuklarıyla gündeme oturmayı başaran Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı seyircisinin en çok merak ettiği ise bir sonraki bölümün konukları oluyor. İşte detaylar...

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Star TV’nin sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, seyircisinin evine neşe getirmeye devam ediyor. Uzun süredir soluksuz devam eden program, Demet Akalın ve Alişan’ın sunumuyla ekranlara geliyor. Eğlenceli bir içeriğe sahip olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, aldığı konuklarla Türkiye’nin gündemine oturmayı başarıyor. Sanat camiasının ünlü isimlerini programına konuk eden ikili, programında her gün bir şef bir de sağlık uzmanı ağırlıyor. Ünlülerinin bütün sırlarını deşen Demet ve Alişan, lezzetli yemek tarifleri ve faydalı sağlık bilgileriyle izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarından izleyenleriyle buluşuyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 24 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah sevenlerinin karşısına en son 24 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Sanat camiasından Hasan Yılmaz’ı konuk eden Demet ve Alişan, türkülerin neşeli sesini ekranlara taşıdı. Yakın zamanda hayatını kaybetmiş olan Oğuz Yılmaz şarkılarını söyleyen Hasan Yılmaz, Demet ve Alişan izleyicisine unutulmaz anlar yaşattı. Ankara şarkılarıyla izleyenleri coşturan Hasan Yılmaz, stüdyoda keyifli anların yaşanmasını sağladı.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının sağlık köşesinde Dr. Yavuz Dizdar vardı. Türkiye’ye gelecek olan 120 doz aşıyı değerlendiren Dr. Dizdar, aşı anlaşmaları ile ilgili konuştu. Çocuklara aşı vurulacak mı ve çocuklar için koronavirüs aşısı gerekli mi gibi izleyenlerin merak ettiği soruları yanıtlayan Dr. Dizdar, 20 yaş üstü kişilere aşı sırası ne zaman başlayacak sorusuna da cevap verdi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 25 Mayıs Konukları Kimler?

Ekranların sevilen ikilisi Demet ve Alişan, 25 Mayıs 2021 tarihinde de sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sanat camiasının ünlü isimlerini programında ağırlayacak olan ikili, bol eğlence vaat ediyor. Ünlü şeflerin elinden lezzetli ve pratik yemek tariflerini ekranlara taşıyacak olan Demet ve Alişan’ın sağlık alanında da uzman olan 2 konuk alması bekleniyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, bugün, saat 09.45’te sevenleriyle buluşuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.