Müge Anlı Tamamı Tek Parça 25 Mayıs 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Türkiye’nin sevilen isimlerinden biri olan Müge Anlı, Tatlı Sert programı ve ATV kanalı aracılığıyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Uzun zamandır yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıp ve ölümler, dolandırıcılık vakaları ve yakınlarını arama gibi konularda konukları ekranlara taşıyor. Konuklarının gerçek yaşam öyküsünden beslenen Müge Anlı ile Tatlı Sert, gerçeğin üstündeki tüm gölgeleri kaldırıyor. İşte ayrıntılar...

Müge Anlı İle Tatlı Sert 25 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

2008 yılından bu yana yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisinin karşısına çıkmaya kesintisiz olarak devam ediyor. Şüpheli kayıp ve ölümlerle ilgili dosyaları ekranlara taşıyan Müge Anlı, programın hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını yapıyor. Yaptığı araştırmalarla ele aldığı konudaki şaibeleri ortadan kaldıran Müge Anlı, gerçeğin ortaya çıkması için konu üzerindeki tüm gölgeleri tek tek siliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Ekranların reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyenlerinin karşısına en son 24 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Geçtiğimiz aylarda Uysal çiftinin çifte cinayetini aydınlatan Müge Anlı, konuyla ilgili gelişmeleri ekranlara taşıdı. İki bin lira için ablasını ve eniştesini öldüren kardeşin yargılandığı cinayet dosyasında, ilk duruşma görüldü. Duruşmada iki kardeş, yeğen ve yenge yargılandı. Sanık olan kardeşin savunması ise herkesi şaşırtmayı başardı. Herkesin merakla beklediği Sevda’nın kararı ise izleyenleri şoke etti. Çocuğunun dön çağrısına dayanamayan Sevda, evine dönmeye karar verdi. Ancak boşanıp, amca Emir ile evlenmek istediği şartını bir kez daha yeniledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bugün 36 gündür haber alınamayan Fatma Öz’ü aranmaya başladı. İki çocuk annesi olan 45 yaşındaki kadın birlikte yaşadığı evli sevgilisinin evinden kayıplara karıştı. 19 Nisan’dan bu yana hiçbir ize rastlanmayan kadının ailesi öldürüldüğünü düşündüklerini söyledi. Canlı yayına çıkan sevgili Bahri, Fatma’nın bir anda kaybolduğunu ve kendisinin konuyla bir ilgisi olmadığını iddia etti. Evlerinin tek anahtarı olduğundan bahseden Bahri, geldiğinde anahtarı elektrik saati üzerinde bulduğunu ortaya attı. Kaybolmadan önce Fatma’nın en son kızıyla görüştüğünü söyleyen Bahri, ne konuştuklarını bilmediğini ifade etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 25 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Sevilen program Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyicisinin karşısına 25 Mayıs 2021 tarihinde de çıkmaya devam edecek. Yeni bölümünde kayıp kadın Fatma’nın akıbetini araştıracak olan Müge Anlı, Nevşehir’de kaybolan üç kadının ortak bağlantısını da deşmeye devam edecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da sevenlerinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.