Zuhal Topal'la Sofrada 612. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 25 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların tecrübeli ismi Zuhal Topal, hayranlarının karşısına Sofrada programıyla çıkmaya devam ediyor. Farklı formatı ve eğlenceli içeriğiyle dikkat çeken Zuhal Topal’la Sofrada, gelinlerin yemeklerini yarıştırıyor. Hem jüri hem de sunucu koltuğunda oturan Zuhal Topal, renkli kişiliğiyle programı eğlenceli hale getiriyor. Her hafta birincinin 15 bin TL para ödülü kazandığı Zuhal Topal’la Sofrada programının gün puanları ise büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İşte tüm detaylar...

Ekranların sevilen formatı Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 5 gelin ve kaynanasının yarıştığı programda haftanın birincisi 15 bin TL para ödülünün sahibi oluyor. Her gün bir gelinin mutfağa girdiği Zuhal Topal’la sofrada programında kaynanalar jüri koltuğunda oturuyor. Günün sonunda kaynanaları sofrasında ağırlayan gelin 4 kaynanadan ve Zuhal Topal’dan puanları alıyor. Kaynanalar puanlarını açık bir şekilde verirken, Zuhal Topal’ın puanları hafta finalinde açıklanıyor. İzleyenlerinin merakla bir sonraki bölümünü beklediği Zuhal Topal’la Sofrada programı, hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Mayıs Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada sevenlerinin karşısına en son 24 Mayıs Pazartesi günü çıktı. Yeni bir haftaya başlayan program, yeni yarışmacılarını izleyicisine tanıttı. 5 gelin ve kaynanasının yarışacağı bu haftada gelinlerin ortak menüsü, enginarlı pilav olarak duyuruldu. Haftanın ilk yarışmacısı olan gelin Tuğba, market alışverişinin ardından mutfağa girmek için kolları sıvadı. Menüsünde çok fazla yemeğe yer veren Tuğba, gün sonunda sofrasında kaynanaları ağırladı.

Günün yarışmacısı Tuğba, masada kaynanasından istediği desteği göremediği için şikayetçi oldu. Kaynanalardan istediği puanları alamayan Tuğba, bunu açık bir şekilde dile getirdi. Tuğba’ya en düşük puanı veren Serpil, yemekleri beğenmediğini iddia etti. Kaynana Serpil’den 5 puan alan Tuğba; Şengül ve Tülay’dan 6’şar, Emriye’den ise 7 puan aldı. Gün sonunda pek mutlu ayrılmayan Tuğba, haftanın finalinde görüşmek üzere uğurlandı. Zuhal Topal’ın puanının ise cuma günü açıklanacağı duyuruldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 25 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada sevenlerinin karşısına 25 Mayıs 2021 tarihinde çıkmak için saat sayıyor. Kaynana Emriye ve gelininin yarışacağı haftanın ikinci gününde gelinin kaç puan alacağı merakla bekleniyor. Dün en yüksek puanı veren Emriye’nin bunun karşılığını alıp alamayacağı ise merakla beklenen bir başka konu oluyor. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.