Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 26 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim

Star TV’nin kıpır kıpır programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İzleyicisine bol miktarda müzik sunan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, sanat camiasının tanıdık simalarını programında ağırlıyor. Astrolojiden modaya seyircisine çeşitli bilgiler sunan Demet ve Alişan, sağlık konusunda da uzmanları programına konuk ediyor. Yeni bölümünün konuklarının merakla beklendiği Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Mayıs konukları kimler? İşte detaylar...

Sabahların neşeli yüzü Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı, izleyenleriyle buluşmaya devam ediyor. Programa aldığı konuklarla her gün gündem olmayı başaran Demet ve Alişan, müzikten sağlığa her alanda konukları ağırlıyor. Ünlü simalarını programına konuk eden Demet ve Alişan, sanat camiasının sırlarını deşeliyor. Sağlık alanındaki uzmanlarıyla merak edilenleri ekranlara getiren ikili, izleyenlerinin sorularını cevaplıyor. Lezzetli ve pratik tarifleri izleyenleriyle paylaşan Demet ve Alişan ille Sabah Sabah, ünlü şefleri de programında ağırlıyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarına geliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 25 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Sevenlerinin karşısına en son 25 Mayıs Salı günü çıkan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, yine konuklarıyla gündeme oturmayı başardı. Fantezi müziğin dillerden düşmeyen ismi Murat Kurşun’u programında ağırlayan Demet ve Alişan, izleyenlerine benzersiz bir müzik ziyafeti yaşattı. Mutfakta pratik tarifleri izleyenleriyle buluşturan Demet ve Alişan, lezzetli menüler ortaya çıkardı.

Yaklaşan Ay tutulmasını ele alan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı Astrolog Sema Sidar’ı konuk etti. 26 Mayıs, 30 Mayıs ve 10 Haziran tarihlerinin neden önemli olduğunu tartışan program, bu tarihlerin burçlar üzerindeki etkisine değindi. Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek sorusuna cevap veren Astrolog Sema Sidar, astroloji hakkında merak edilen tüm her şeyi cevapladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 26 Mayıs Konukları Kimler?

Yeni bölüm konukları merakla beklenen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İzleyenlerine sanat camiasının tanıdık isimlerinden konuklar hazırlayan neşeli ikili, yine eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatacağa benziyor. Sağlık köşesinde ve mutfak alanında konukları olacak programın, merak edilen sorulara cevap araması bekleniyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, bugün, saat 09.45’te izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.