Doya Doya Moda All Star 26 Mayıs 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 53. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Ekranlarda moda fırtınası estiren Doya Doya Moda programı, bomba gibi bir sezonla seyircisinin karşısına çıkıyor. All Star ismini verdiği bu sezonunda doya Doya Moda’nın ilk iki sezonunda yer alan en iyi yarışmacıları yarışıyor. Büyük beden ölçülerine sahip 7 kadının kıyasıya rekabetini konu alan Doya Doya Moda All Star, haftanın finaline giderek yaklaşıyor. Heyecanın giderek tırmandığı Doya Doya Moda All Star 25 Mayıs puan durumu nasıl, günün birincisi kim oldu, kim elendi? İşte detaylar...

All Star sezonuyla izleyenlerini ekranlara kilitlemeyi başaran Doya Doya Moda, büyük beden ölçülerine sahip 7 kadının stil yarışına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Jüri üyelikleri koltuğunda modanın duayen isimlerinin oturduğu Doya Doya Moda All Star jüri üyeliklerini Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Umut Eker yapıyor. Günün konseptine uygun olarak giyinmeye çalışan kadınlar hem bütçelerine hem de bedenlerine uygun kıyafetleri aramaya çıkıyor. Günün sonunda podyumdaki yerlerini alan kadınlar, jüri üyelerinden en yüksek puanı almak için yarışıyor. Haftanın finalinin yapıldığı cuma günü, en düşük puanı alan yarışmacının elendiği Doya Doya Moda All Star’da en yüksek puanı alan yarışmacı ise eşsiz bir kolyenin sahibi oluyor. Hafta içi her gün saat 13.00’da seyircisinin karşısına çıkan Doya Doya Moda All Star, TV8 ekranlarından yayınlanıyor.

Doya Doya Moda All Star 25 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Ekranların fenomen programı Doya Doya Moda All Star sevenlerinin karşısına en son 25 Mayıs Salı günü çıktı. Günün konseptini duyuran jüri üyeleri, konsepti “İş Toplantısına Gidiyorum” olarak duyurdu. Konsepte uygun olmak için gün boyu çabalayan kadınlar, günün sonunda podyumdaki yerini aldı. Doya Doya Moda All Star’ın değişim köşesinde bugünün şanslı ismi ise Nursen Ertuğral oldu.

Kıyasıya bir yarışın ortaya çıktığı bu bölümde kadınların aldığı yüksek puanlar gözlerden kaçmadı. Konsepti başarılı bir şekilde yorumlamayı başaran kadınlar, genellikle tam puan aldı. 20 tam puan alan 4 yarışmacı günün birincisi oldu. Buna göre gün birincileri; Birben, Emel, Rabia ve Su oldu. Günün sonuncusu ise hayranlarını bir hayli üzdü. 15 puan alan Ferdanur, günü sonuncu olarak tamamladı. Doya Doya Moda All Star 25 Mayıs 2021 tarihli puan durumunun tamamı ise şöyle:

·       Birben:20

·       Emel:20

·       Rabia:20

·       Su:20

·       Betül:17

·       Özde:17

·       Ferdanur:15

Doya Doya Moda All Star 26 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Televizyonların moda fatihi olan Doya Doya Moda All Star, 26 Mayıs 2021 tarihli yayını için geri sayıma başladı. Kadınların kıyasıya yarışacağı bugün de hafta finaline son 3 kala kolyeye yaklaşan isimler belli olmaya başlayacak. Bir ismin kesin olarak eleneceği bu hafta da kimin gideceği ise merakla beklenecek. Doya Doya Moda All Star saat 13.00’da seyircisinin karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.