Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 27 Mayıs 2021 Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in taze dizilerinden olan Bir Zamanlar Kıbrıs, beğenileri üzerine toparlamaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren gündemlerden düşmeyen Bir Zamanlar Kıbrıs, tarihten beslendiği konusuyla da takdirleri topluyor. Dönem dizisi olarak çekilen Bir Zamanlar Kıbrıs, mekan ve kostüm detaylarıyla da oldukça beğeniliyor. Yeni başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi7. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

TRT 1 ekranlarında yeni sezonun iddialı yapımları arasında bulunan ve yayınlandığı ilk bölüm itibariyle büyük bir izleyici kitlesi oluşturmayı başarmış olan Bir Zamanlar Kıbrıs’ın yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. İlk bölümden itibaren gündem oluşturan konusu ile geniş kesimlerce takip edilen dizide Kıbrıs harekatı öncesinde meydana gelen adadaki durum ekranlara gelmeye devam ediyor. Özellikle bölümler geçtikçe adadaki durum çok kritik bir hal alırken, yeni bölümlerde yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan gibi deneyimli oyuncuların yer aldığı dizinin çekimleri de Kıbrıs’ta yapılıyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Heyecanın giderek arttığı dizinin geçen hafta ekrana gelen en son bölümünde adadaki kritik durum ekrana taşınmıştı. Rauf, Kemal ve Ankaralı özellikle Mücahitlerin çabaları ile Makarios ve Sampson’un planlarını boşa çıkarmıştı. Rauf diğer yandan ise Dr. Fazıl Küçük ile beraber Kıbrıs Türklerinin önde gelen temsilcilerini bir masaya toplamayı başarmıştı. İki lider ise yeni bir devlet yapılanmasının ilk temellerini bu şekilde atmaya başlamıştı. Diğer yandan KGB ise Bereli konusunun çözümsüz kalması ile Şef ile Efsane’ye suikast girişimi yapmıştı. Ankara’da da diğer yandan işler yolunda gitmiyorken Lefkoşa’nın Rum tarafında ise kaçak hayatı sürmekte olan İnci’nin özgürlük için verdiği mücadele izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. İnci’nin özgürlüğe çok yakın olması büyük bir merak ile takip edildi. Rauf Denktaş’ın diğer taraftan mücahitler ve Ankaralı ile yeni bir planı da açığa çıkmıştı. Kemal ise bu plana abluka altına alınmış olan Lefkoşa’da hiç imkan yokken yapmış olduğu havan topları ile destek sağlamıştı. Öte yandan Makarios hükümeti tarafından alınan Buzhane’ye baskın düzenlenmiş ve burada tutulan halk birlik haline gelerek zafere doğru yürüyüş başlatmıştı.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Adada yaşanacak olan son gelişmelerin ekrana geleceği yeni bölüm bu akşam saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.