Doya Doya Moda All Star 27 Mayıs 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 54. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Modayı ve yarışmayı bir araya getirerek ekranlarda moda rüzgarı estiren, ilgiyle takip edilen Doya Doya All Satar yeni bölümü ile bugün yine ekranlarda olacak. Ekranların moda konusunda tek ve iddialı yarışması olan programda yeni bölümde yarışmacılar en güzel kombinleri ortaya çıkarmak için kıyasıya mücadele verecek. İlgi çekici konsepti ve yarışmacıların rekabeti ile izleyiciler tarafından merakla takip edilen yarışmanın yeni bölümünde yaşanacaklar yine büyük bir merak ile bekleniyor. Önceki bölümlerde yaşandığı gibi bugüne özel olarak belirlenecek konsept üzerinden yarışmacılar kombin yapmaya çalışırken, moda zevklerini de ortaya çıkaracaklar. Her bölüm için özel olarak belirlenen konsepte en uygun tasarımı yapacak olan yarışmacı da gün birincisi olmayı başaracak.

Doya Doya Moda All Star 26 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Gün Birincisi Kim Oldu?

Umut Eker, Seray Sever, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu ve ilgiyle izlenen program, büyük beden yedi kadının moda açısından hünerlerini göstermeleri için yarışmalarını ekranlara taşıyor. Programın dün yayınlanan en son bölümünde yine büyük bir mücadele yaşandı. Yarışmacıların kıyasıya rekabet ettikleri yarışmanın dünkü konsepti Piknik Şıklığı olarak belirlendi. Havaların da ısınması ile birlikte mevsime uygun olarak seçilen konseptte yarışmacılardan pikniğe uyum sağlayacak kombinler yapmaları talep edildi. Eğlenceli ve rekabet dolu şekilde geçen programın sonunda ise en yüksek puanı alan yarışmacı belli oldu. Özde Karacan 19 puan ile günü lider olarak bitirdi. Hemen ardından ise yaptığı kombin ile çok beğenilen Emel Başkan da 18 puanda günü tamamladı. Diğer puanlar ise şu şekilde oldu; Birben Coşkun 18 puan, Su Baher 16 puan, Ferdanur Başaran 15 puan, Betül Böçkün 12 puan, Rabia Ağca 17 puan.

Doya Doya Moda All Star 27 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu mu?

İlgiliyle takip edilen ve moda ile rekabeti bir araya getiren yarışmanın yeni bölümü bugün saat 13.00’de TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Bugüne özel olarak seçilecek konsepte uygun kombin yapmaya çalışacak olan yarışmacılar yine keyif dolu anlar yaşatacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.