Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 27 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 714. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 714. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Kaynana ve gelinlerin mutfaktaki hünerlerini göstermek için kıyasıya rekabet ettikleri yarışma Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yeni bölümü ile bugün 13.15’te Kanal D ekranlarında olacak. Gündüz kuşağının en çok seyredilen programları arasında yer alan program yine izleyicilere keyif dolu anlar yaşatmayı başaracak. Hafta sonu yaklaşırken yarışmada da heyecan artıyor. Üçüncü sezon kapsamında Seda Sayan ile ekranlara gelen yarışmada lezzetli tarifler öne çıkarken aynı zamanda rekabet de en üst safhada gerçekleşiyor. Her bölümü büyük bir merak ile takip edilirken yarışmada kaynanaların gelinlerini birinci yapmak için verdikleri mücadele de dikkat çekiyor. Rekabet yanında eğlencenin de hiç eksik olmadığı programda gelinler mutfak hünerlerini sergilemeye çalışıyor. Ünlü isim Seda Sayan’ın renkli sunumu ile daha da ilgi çekici olan yarışmanın her bölümü izleyiciler tarafından büyük bir merak ile bekleniyor.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 26 Mayıs Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranların en çok seyredilen mutfak programlarından olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta dün yayınlanan en son bölümünde yine heyecan dolu anların yaşanmasına neden oldu. Özellikle kaynanalar arasında Fatma hanım en yüksek puanı alarak Esra’nın puanlarına büyük katkı sağlamıştı. Esra ise ilk bölümlerdeki düşük puanları bir tür düzeltmeyi sağlarken Seda ise ilk bölümde kazanmış olduğu avantajı son bölümlerdeki düşük puanlar ile kaybetmiş oldu. Esra ve Seda’nın özellikle birbirine çok yakın puanlar alması ve yeni katılımcı Neslihan’ın da ilk iki gün boyunca iyi puanlar alması yüzünden dünkü programda puanlama büyük önem taşıdı. Esra geçen haftalarda alamadığı bilezik için bu hafta kıyasıya mücadele veriyor. Seda ise daha önce Esra’yı daha sonra da Yağnur’u yarışmadan elemek istiyor. Yapılan yemekler sonrasında ise dünkü programda 20 puan ile en yüksek puanı Yağnur aldı.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 27 Mayıs Günün Birincisi Belli Oldu mu?

Bugün yayınlanacak olan yeni bölüm ile günün birincisi belli olacak. Hafta sonu yaklaşırken rekabetin giderek arttığı yarışmanın yeni bölümü bugün 13.15’te Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.