Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Ekranların renkli programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bir haftaya başlayan program, neşeli ikili Demet Akalın ve Alişan’ın sunumuyla ekranlara geliyor. Bol kahkahalı, eğlenceli ve öğretici bir içeriğe sahip olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, birbirinden farklı alanlarda ünlü olan konuklarını seyircisiyle buluşturuyor. Yeni bölümünün konukları merakla beklenen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Mayıs 2021 konukları kimler? İşte detaylar...

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Güne harika bir başlangıç yapmak ve enerjisini en iyi şekilde arttırmak isteyenleri ekran başına toplayan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yeni bölümü ile bugün Star TV ekranlarında olacak. İlk programdan itibaren sabahlara neşe katan ve geniş kesimler tarafından izlenen programın bu bölümünde yine çok keyifli, eğlenceli ve müzik dolu saatler geçecek. Ekranların sevilen ikilisi Alişan ile Demet Akalın tarafından sunulan program müzik, lezzetli tarifler, gündem ve magazin konuları ile günlük yaşama ait hemen hemen her konu ile geçiyor. İzleyiciler bu sayede farklı konular hakkında bilgi sahibi olurken aynı zamanda eğlenceli vakitler de geçiriyor. Keyif dolu şekilde güne başlamak isteyenler için hazırlanan programa katılan sürpriz konuklar da izleyicileri belirli konularda aydınlatarak programa daha fazla renk katıyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Programı 27 Mayıs’ta Neler Oldu?

İlgiliyle takip edilen programın dün ekranlara gelen en son bölümünde yine müzik, enerji ve keyif dolu vakitler yaşandı. Programa katılan uzmanlar tarafından özellikle sağlık konularında bilgiler izleyicilere sunuldu. Bu sayede sağlık konusunda yaşanan zorluklar da masaya yatırıldı. Ayrıca programa katılan ünlüler de şarkılar ile programa daha da fazla keyif kattı. Programda özellikle lezzetli yemek tarifleri de izleyiciler için yeni tarifleri öğrenmelerini ve bunları evlerinde deneme fırsatı da verdi. Evde geçirilen zamanı daha iyi şekilde yönetmek için çeşitli hobi yöntemlerinden de bahsedildiği programda izleyiciler büyük bir keyif yaşayarak mutluluk duydu. Müziğin hiç eksik olmadığı programda en çok sevilen şarkılar seslendirildi. Magazin dünyasında olan bitenlerin de konuşulduğu programda, özellikle magazin dünyasında son gelişmeler izleyicilerin bu dünyadan haberdar olmasına neden oldu.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Mayıs Konukları Kimler?

Güne çok mutlu ve enerjik bir şekilde başlayarak, sabah saatlerini gerçek bir keyif haline getirmek isteyenlere hitap eden Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yine bugünkü konuklarını program başladıktan sonra açıklayacak. Bu sayede izleyiciler için sürpriz oluşurken aynı zamanda keyif dolu saatler de geçecek. Yeni program bugün saat 09.45’te Star TV’de olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.