Survivor 2021 Tek Parça İzle! 31 Mayıs 2021 Pazartesi Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Tüm dünyada yoğun bir ilgi gören Survivor, Türkiye'de de çekiliyor. Hayatta kalma mücadelesine dayalı olan Survivor Türkiye, 2021 sezonuyla ekranlara geliyor. Final için geri sayıma başlayan Survivor Türkiye 30 Mayıs’ta neler oldu, ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor 31 Mayıs tanıtımı yayınlandı mı, bugün hangi oyunlar oynanacak? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Survivor 2021, 31 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Survivor Türkiye, 2021 sezonu ve tüm heyecanıyla seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Yapımcılığı ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor 2021, finale yaklaşırken yarışı daha da zorlaştırıyor. Haftanın 6 günü TV8 ekranlarına gelen Survivor; pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazar günleri yayınlanıyor. Kıyasıya bir yarışın yaşandığı Survivor 2021'de kırmızılar ve maviler finale takımlarını koruyarak girmeye çalışıyor. Seyircisinin büyük bir ilgiyle takip edildiği Survivor 2021, bu haftanın eleme adaylarını belirlemek için konseyi topluyor. Survivor'un yeni bölümleri saat 20.00'da TV8 ekranlarından yayınlanıyor.


Survivor Türkiye 30 Mayıs’ta Neler Oldu, İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?


Giderek zorlaşan yarışma Survivor 2021, finale gün sayarken seyircisiyle buluşmaya devam etti. 30 Mayıs 2021 tarihli yayınıyla izleyici karşısına çıkan Survivor 2021, dokunulmazlık oyunuyla nefesleri kesmeyi başardı. Geçen hafta Merve Aydın'a veda eden yarışmanın bu haftaki elenecek ismi ise merakla beklenilmeye başlandı. İzleyici merakla beklerken iki takım dokunulmazlık için parkura çıktı. Kıran kırana mücadelenin geçtiği Survivor'un son bölümünde iki takım da ter döktü. Cumartesi günkü dokunulmazlık yarışını kaybeden mavi takım, bu defa kaybetmemek için yarıştı.
Kıyasıya bir mücadelenin sonunda gülen taraf mavi takım oldu. İlk dokunulmazlığı kaybeden mavi takım, ikinci dokunulmaz oyunuyla kırmızı takımının eleme konseyine isim vermesini sağladı. Eleme konseyi için toplanan Survivor 2021'de gerginlik üst düzeydeydi. Eleme için isim veren kırmızı takım, Aleyna Çalışkan'ı eleme adayı olarak gösterdi. Mavi takım ise Dora'yı eleme adayı olarak çıkarmıştı.


Survivor 31 Mayıs Tanıtımı Yayınlandı mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?


Survivor 2021, 31 Mayıs Pazartesi bölümü izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Yine heyecanlı bir yarışa ev sahipliği yapacak olan Survivor, zorlu bir parkurla seyirci karşısına çıkacak. Finale adım adım yaklaşan Survivor 2021'in bugünkü bölümü saat 20.00'da TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.