Çukur 4.Sezon 38. Bölüm Full İzle! 31 Mayıs 2021 Çukur 4.Sezon 31. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların fenomen dizisi Çukur, final bölümü için geri sayıma başladı. 4.sezonun ardından seyircisine veda etmeye hazırlanan Çukur dizisi, heyecanın çıtasını da giderek yukarıya çekmeye başladı. Ortaya çıkan gerçekler sonucu birbirine kenetlenen Çukur ailesi, amca Cumali’ye savaş açmaya karar verdi. Merakla takip edilen Çukur dizisi 4. sezon 37. bölümde neler yaşandı? Çukur dizisi 4. sezon 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Koçavalı ailesinin hayatını konu alan Çukur dizisi yavaş yavaş sona yaklaşıyor. Koçavalı kardeşlerin mahalleleri olan Çukur için verdikleri mücadeleden beslenen dizi, aksiyon dolu sahneleriyle 4 sezondur reytingleri alt üst ediyor. Finale son 2 bölüm kala ekranlara gelmeye hazırlanan Çukur, yine heyecanlı anlarıyla seyircisini ekranlara kilitlemeyi hedefliyor. 23 Ekim 2017’den bu yana yayın hayatına devam eden Çukur’un başrollerinde ise Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili ve Damla Sönmez gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Her pazartesi saat 20.00’da Show TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkan Çukur, bu akşam yine izleyicisiyle buluşuyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Final yapma gerekçesiyle bir haftalık aranın ardından ekranlara dönen Çukur dizisi, 37.bölümü ile geçtiğimiz hafta izleyicisiyle buluştu. Birbirine kenetlenen Koçovalı kardeşler bir yandan Amca’nın izini sürerken, diğer yandan Çukur’un yaralarını sarmaya çalıştı. Koçovalılar’ın elinden son anda kurtulmayı başaran Amca, vuracağı büyük darbe için doğru zamanı beklemeye başladı. Bütün yetkiyi Şahram adında gizemli bir adama vermeye hazırlanan Amca, Çukur izleyicisini bir hayli şaşırttı.

Yamaç, mahalleleri Çukur’u beladan uzak tutmak için her şeyi kökünden değiştirecek bir yol aramaya başladı. Artık huzura kavuşmak isteyen Çukur’da yepyeni bir dönemin başlangıcı yapılacaktı. Aile içinde de herkesin yüzünü güldüren sürpriz gelişmelerin yaşandığı bu bölümde, Yamaç ve Efsun evlilik yoluna girdi. Hem Koçovalılar hem de Çukur uzun zaman sonra huzur içindeyken, Amca’nın hamlesi düğünü yarıda kesmeye yetti.

Çukur Dizisi 4. Sezon 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Final heyecanıyla beklenen Çukur, 4.sezon 38.bölümü (130.bölüm) ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Finale 2 kala ekranlara gelecek olan Çukur, Amca ile yapılacak son savaşın hazırlığına başlayacak. Mahalleye yeniden hakim olan Amca’nın elinden mahalleyi kurtarmak isteyen kardeşler, harekete geçecek. Akın aileyi savunurken, Koçovalı kardeşler mahallesi için savaşacak. Gizemli adam Şahram’ın sırları ise bu bölümde biraz daha aydınlanacak. Çukur bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.