Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 4 Haziran 2021 Günü Kim Birinci Oldu? Haftanın Finalinde Elenenler ve Kazananlar Belli Oldu

Seda Sayan’ın sunumuyla şenlenen Gelinim Mutfakta programı, hafta içi her gün seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gün birincisinin çeyrek altın, hafta birincisini ise 5 altın bilezik kazandığı programda, izleyenler puan durumunu merak ediyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 4 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 3 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? İşte tüm detaylar…

Yeni sezonundan bu yana Seda Sayan’ın sunduğu Gelinim Mutfakta programı eğlencenin dozunu giderek artırıyor. Gelinlerin el lezzetlerini yarıştırdığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında kaynanalar jüri koltuğuna oturuyor. Gelinlerin yaptığı yemekleri isimsiz tabaklardan tadan kaynanalar, kimin yaptığını bilmedikleri tabaklara puanlar veriyor. Kendi gelinlerine çeyrek altın kazandırmak isteyen kaynanalar, puanlama anında ortalığın bir hayli karışmasına neden oluyor. Günün birincisine çeyrek altın, haftanın birincisine ise 5 altın bilezik veren Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün, saat 13.15’te Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 3 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta seyircisinin karşısına en son 3 Haziran 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Seda Sayan’ın sunumuyla eğlencenin dozunu artıran program, izleyenlerini yine gülmekten kırdı geçirdi. Kendilerine verilen yemeği yetiştirmek için uğraşan gelinler, birbirine attıkları laflar da programın gerilimini yükseltmeyi başardı. Gün sonunda yemeklere puan veren kaynanalar, yüzleşme anında gelinleriyle buluştu.

Günün puanlarını açıklayan Seda Sayan, çeyrek altının sahibi olan ismi de seyircisiyle paylaştı. Kaynanalardan aldığı 6 puanla günü sonuncu bitiren Deniz, hafta finaline yaklaşırken güç kaybetti. İki gündür aldığı düşük puanlarla hayranlarını üzen Yağnur, bu defa 9 puanla günü üçüncü tamamladı. Günü 15 puanla tamamlayan Ayten, birincinin gerisinde kalarak çeyrek altına veda eden isimlerden oldu. Günü 23 puanla tamamlayan Seda ise hem günün birincisi hem de çeyrek altının sahibi oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 4 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seyircisinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, 4 Haziran 2021 tarihli yayınında hafta finaline gidecek. En düşük puan alan gelin eleneceği programda, en yüksek puanı alan gelin 5 altın bileziğin sahibi olacak. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta bugün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.