Müge Anlı Tamamı Tek Parça 8 Haziran 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Reytinglerin gözbebeği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ele aldığı şüpheli kayıp ve ölüm dosyalarını aydınlatmaya devam ediyor. Kayserili çiftin şüpheli kaybında giderek sona yaklaşan Müge Anlı, aradığı kayıpları müthiş bir hızla buluyor. Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Haziran’da neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 8 Haziran gündemleri neler olacak? İşte, tüm ayrıntılar…

ATV’nin en uzun soluklu programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Son 24 saat içerisinde 3 kayıp genç kızı bulan Müge Anlı, kendi rekorunu kırmayı bir kez daha başarıyor. Bir müddettir kayıp olarak aradığı Kayserili çift hakkında da önemli gelişmeler elde eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yine bir cinayet dosyasını daha kapatmaya çok yaklaşıyor. Yeni bölümlerinin merakla beklenildiği Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 7 Haziran’da Neler Yaşandı?

ATV’nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisinin karşısına en son 7 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Kayıp genç kız Gizem’i bir önceki bölümünde bulan Müge Anlı, yayın sonrası Gizem ile anneyi buluşturdu. Anne Hülya, kızının neşesinin gayet yerinde olduğunu belirtirken; abla Gamze, evden kaçma konusunu konuşmadıklarını, daha çok kafa dağıttıklarını söyledi. Müge Anlı’nın kayıp olarak aradığı Kayserili çift için yayında gelen itirafın ardından Kayseri Emniyeti harekete geçti. Konuya ilgili gözaltı yapıldığını açıklayan Müge Anlı, amca Yusuf ve eşi Necla ile oğulları Bedirhan’ın gözaltına alındığını duyurdu.

5 Haziran tarihinden bu yana kayıp olan 18 yaşındaki Kübra, bakkala çıkıyorum diye evden çıkarak, İstanbul Ümraniye’de kayıplara karıştı. Evli ve çocuklu bir adamla kaçan Kübra, üç günün ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bulundu. İyi olduğunu, olması gereken yerde olduğunu ve gelmek istemediğini söyleyen Kübra, izleyenleri şaşkına çevirdi. Anne Aysun, kızının kendisine nasıl böyle şeyler söylediğine inanmadığını dile getirirken, baba Yaşar bağırarak kızının geri geleceğini ve herkesin yuvası olduğunu vurguladı. 15 yaşındaki Ümmügülsüm yine Müge Anlı ile Tatlı Sert yayını sayesinde bulundu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 8 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak. Kayserili çiftin kaybıyla ilgili elde ettiği yeni ipuçlarını 8 Haziran 2021 tarihli yayınında aktaracak olan Müge Anlı, sıcak gelişmeler ile seyircisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.