Bir Zamanlar Çukurova 100. Bölüm Full İzle! 10 Haziran 2021 Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Tüm heyecanıyla yayın hayatına devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi, üçüncü sezonunda da reytingleri alt üst ediyor. Ümit’in Demir’den hamile olmasıyla karışan konağın bu sınavdan nasıl çıkacağı ise Bir Zamanlar Çukurova hayranları tarafından merakla bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisi 99. bölümde neler yaşandı? İşte tüm ayrıntılar…

2018 yılından bu yana yayın hayatına devam eden Bir Zamanlar Çukurova 100.bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Sanat dünyasının sevilen isimlerini bir araya getiren dizinin kadrosunda Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Melike İpek Yalova, Hande Soral, Hülya Darcan ve İlayda Çevik gibi usta isimler yer alıyor. Uzun hayatına rağmen reytinglerini hala yüksek tutan Bir Zamanlar Çukurova, şu sıralar, Ümit’in Demir’den hamile kalması ile çalkalanıyor. Bir Zamanlar Çukurova, her Perşembe saat 20.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor. 

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 99. Bölümde Neler Yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi seyircisinin karşısına en son 99.bölümü ile çıktı. Ümit, Züleyha'nın da kendinin de hayatını tehlikeye atarak, hamile olduğunun haberini verdi. Hanımağalığını konuşturan Züleyha, Demir'e karşı kırılan güvenini Ümit’e belli etmeyerek Ümit’i şaşkına çevirecek bir cevap verdi. Ümit’e Bebeği konakta büyüteceklerini söyleyen Züleyha, Demir'i kızdırmazsa arada sırada bebeğini de görebileceğini ekledi.

Paris’ten savaş baltaları ile dönen Betül, cemiyete hızla dahil oldu ve başhekim Ümit ile tanışmakta geç kalmadı. Konak içinde başlayan savaşta Şermin, kızı Betül’ün yanında yer alırken, Ümit’in ne yapacağı merakla beklenilmeye başladı. Fekeli ve Lütfiye, Müjgan’ın kaybının ardından Fikret ile birlikte Kerem Ali'nin geleceğini planlamaya başladı. Öte yandan Demir’in Ümit’i kaçırtıp kürtaja zorlaması Sevda’yı harekete geçirdi. Demir ise Sevda’nın gerçek kimliğini öğrenmeyi başardı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 100. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam 100.bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 100.bölüm fragmanına göre; Ümit elinde silah ile Demir’in karşısına çıkacak. Sevda Züleyha ile bir adam öldürdüklerini karakola giderek, anlatacak. Demir ise çocuk ve Ümit’ten kurtulmak istediği için harekete geçecek. Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.