Menajerimi Ara 41. Bölüm Full İzle! 13 Haziran Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerlerin maceralarını ekranlara taşıyan Menajerimi Ara dizisi, yeni bölümleriyle Star TV’deki yayın hayatına devam ediyor. Dicle ile Ceyda arasındaki krizin giderek büyüdüğü Menajerimi Ara dizisi, izleyenlerine yeni bölümlerini merakla bekletiyor. Menajerimi Ara dizisi 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Menajerimi Ara dizisi 40. bölümde neler yaşandı? İşte Menajerimi Ara ile ilgili tüm güncel detaylar…

Farklı konusuyla seyircisini ekran başına kilitleyen Menajerimi Ara dizisi, Ego Ajans’taki dört menajerin maceralarını konu alıyor. Ay Yapım imzalı olarak Star TV ekranlarına gelen Menajerimi Ara dizisinin yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş, senaristliğini ise Uğraş Güneş ve Sema Ergenekon yapıyor. Başrollerini Barış Falay, Ayşenil Şamlıoğlu, Fatih Artman ve Ahsen Eroğlu gibi usta ile genç oyuncuların birlikte paylaştığı Menajerimi Ara dizisi, her Pazar saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Menajerimi Ara Dizisi 40. Bölümde Neler Yaşandı?

Menajerimi Ara dizisi seyircisinin karşısına en son 40.bölümü ile çıktı. Dicle’nin oyuncusu Fırat’ın sette Ceyda’nın oyuncusu Görkem’e saldırması, Dicle ve Ceyda arasında gergin olan iplerin iyice kopma noktasına gelmesine neden oldu. Fırat’ın geride bıraktığı alkol probleminin yeniden nüksetmesinden şüphelenen Dicle, ne yapacağını bilemeyerek, bir çare aramaya başladı. Öte yandan Barış, Aydın’ın başına açtığı belayı öğrendi.

Barış, bununla nasıl başa çıkacağına dair bir yol aramaya başladı. Peride’nin oyuncusu set sırasında torununu Peride’ye emanet edince Ego Ajans’taki ikinci kriz çıktı. Peride, oyuncusunun yaşadığı hayal kırıklığını telafi etmeye çalışırken, Kıraç menajerliğini yaptığı ünlü rapçi Ozbi’yi reklam kampanyasına ikna etmek için bir plan yapmak zorunda kaldı. Çınar ise aynı gün yayınlanarak rakip olacak dizilerde yer alan oyuncuları Jülide ve Arzu için ikiye bölünmek zorunda kaldı.

Menajerimi Ara Dizisi 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisi 41.bölümü ile seyircisinin karşısına bu pazar çıkacak. Menajerimi Ara dizisi 41.bölüm fragmanına göre; Ceyda Dicle’yi Ego Ajans’tan kovacak. Bu durum Çınar’ın Ceyda ile Dicle’nin arasında kalmasına neden olacak. Ceyda ile ayrılık eşiğine gelen Çınar’ın ne karar vereceği ise merakla beklenilecek. Barış arkadaşının arkasından çevirdiği işi öğrenecek ve bununla yüzleşecek. Dicle ile Barış ise arayı düzeltmeye başlayacak. Menajerimi Ara dizisi 13 Haziran Pazar günü saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.