Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 15 Haziran 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Yeni bölümleri merakla beklenen Esra Erol’da programı, konuklarının gerçek yaşam öyküleri nedeniyle gördüğü yoğun ilgiyi artırmaya devam ediyor. Seyircisinin karşısına konukları ile ilgili yeni iddiaları ve sıcak gelişmeleri aktarmak için çıkacak olan Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarına geliyor. Esra Erol’da programı 14 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? Esra Erol’da programı 15 Haziran gündemleri neler olacak? İşte, tüm detaylar…

Konuklarının gerçek yaşam öykülerini seyircisinin ekranlarına taşıyan Esra Erol’da programı, çiftlerin arasındaki ilginç iddialar ile gündemleri kasıp kavurmaya devam ediyor. Farklı formatı ile bir hayli ilgi gören Esra Erol’da programı, Esra Erol’un sunumu ve avukat Hülya Kuran’ın danışmanlığı ile ATV ekranlarına geliyor. Programında ağırladığı konukların yaşam öyküleri ile bir sonraki bölümünü merakla bekleten Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Esra Erol’da Programı 14 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da seyircisinin karşısına en son 14 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Yeni konuğu Ali Biryan’ı seyircisine tanıtan Esra Erol, Ali Biryan’ın 7 çocuğu ile eşi tarafından terk edildiğini açıkladı. Ali, eşi İlknur’a dön diye seslenirken, İlknur’un TikTok’tan bulduğu biri ile kaçtığı ortaya çıktı. Telefona bağlanan İlknur ve sevgilisi, Ali’nin İlknur’a kötü davrandığını iddia etti. Esra Erol’un son bölümüne ikinci konuk olan isim Ayşe İpek’ti. 4 yıllık evliliğinin eşi Ayhan’ın ailesi yüzünden bittiğini iddia eden Ayşe, stüdyoda gözyaşlarına boğuldu. Eşine dön çağrısı yapan Ayşe’ye cevap veren Ayhan, “boşanma davasını sen açtın” dedi.

Ahmet ve Feriha Temur çiftinin kayıp kızını aramaya başlayan Esra Erol, 2 çocuğu olan Tuğçe’nin 9 Nisan’da ortadan kaybolduğunu duyurdu. Eşinden boşanmak için stüdyoda olduğunu söyleyen günün son konuğu Fatma Okumuş ise, eşi Rıfat Okumuş’un 19 Mayıs’ta üst kattaki annesinin yanına gittiğini ve bir daha da geri dönmediğini söyledi. Eşinin annesi ve kardeşleri tarafından istenmediğini iddia eden Fatma’ya cevap görümce Nurdan’dan geldi. Stüdyoya bağlanan Nurdan, Fatma ile 3 yıldır konuşmadıklarını ama zaten gelinlerinin abisi ile 15 senelik evliliklerinde de hiç anlaşamadıklarını savundu.

Esra Erol’da Programı 15 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 15 Haziran 2021 tarihinde seyirci karşısına çıkacak olan Esra Erol’da çiftler arasındaki yüzleşmeleri seyircisinin ekranlarına taşıyacak. Yüzleşme perdelerinde sona yaklaşan çiftler, boşanma yönündeki son kararı Esra Erol’da seyircisine bildirecek. Ele aldığı konuklarla ilgili yeni iddiaları ve sıcak gelişmeleri seyircisine aktaracak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.