Survivor 2021 Tek Parça İzle! 16 Haziran Çarşamba Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor Türkiye 2021, şampiyonunu belirlemeye çok yaklaştı. Finale gün sayan Survivor 2021, seyircisinin karşısına çıktığı en son bölümünde dokunulmazlığın ikinci sahibini belirledi. Seyircisinin büyük bir merakla takip eden yarışta kazanan isim ise seyirciyi bir hayli şaşırttı. Survivor 15 Haziran’da ne oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 16 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, tüm detaylar…

Survivor 2021, 16 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Adım adım finale yaklaşan Survivor Türkiye 2021, kalan son 6 yarışmacı içerisinden şampiyonunu arıyor. Haftanın 6 günü TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor Türkiye 2021’de bugün haftanın son dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Eleme potasının da netleşeceği Survivor 2021’de yarış ise giderek kızışıyor. Öte yandan Survivor 2021’in son iletişim ve dokunulmazlık ödülünü kazanan ismin eleme potası için işaret ettiği yarışmacının yankıları hala sürüyor.

Survivor 15 Haziran’da Ne Oldu? Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Nefesleri kesen bir yarışı daha seyircisinin ekranlarına taşıyan Survivor Türkiye 2021, en son 15 Haziran 2021 tarihli yayınıyla TV8 ekranlarındaydı. Zorlu parkurda kıran kırana bir mücadele veren yarışmacılar, bu defa iki ödül için yarıştı. Hem dokunulmazlık hem de iletişim ödülü için yarışan yarışmacılar, bütün performanslarını sergiledi. Oyunu kazanan kişinin iki arkadaşı ile ödülü paylaşacağı zorlu yarışta, ipi göğüsleyen isim mavi takımdan Poyraz oldu.

Poyraz iletişim ödülünden yararlanmak için mavi takımdan Ayşe’yi ve kırmızı takımdan Berkay’ı seçti. Kazandığı yarışla dokunulmazlık ödülüne de sahip olan Poyraz, eleme konseyinde haftanın ikinci eleme adayına da işaret etti. Haftanın ilk eleme adayı ise İsmail Balaban’ın önerisiyle mavi takımdan Dora olmuştu. Dora’dan sonra eleme potasına giren ikinci isim kırmızı takımdan Aleyna Kalaycıoğlu olarak açıklandı.

Survivor 16 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021, yeni bölümü ile 16 Haziran 2021 tarihinde seyircisinin karşısına çıkacak. Haftanın üçüncü dokunulmazlığının oynanacağı Survivor Türkiye 2021’de bu yarışın ardından eleme potası netleşecek. Aleyna ve Dora potadan çıkmak için dokunulmazlık yarışında eşsiz bir performans sergileyecekken, üçüncü ismi belirlemek isteyen diğer yarışmacılar da heyecanın artmasını sağlayacak. Survivor Türkiye 2021, bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.