Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 18 Haziran 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Ele aldığı konu ve konuklarla izlenme rekorları kıran Esra Erol’da programı, yine çok konuşuluyor. Kocasını aramak için ekranlara çıkan Ayşe’nin eski eşini öldürdüğü yönündeki iddialar ise izleyenlerin kanını donduruyor. Esra Erol’da programı 18 Haziran gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 17 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? İşte tüm detaylar…

Farklı formatıyla seyircisinin kalbinde taht kurmayı başaran Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile izleyenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığı konu ve konuklarla gündemleri derinden sarsan Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Esra Erol’da Programı 17 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da seyircisinin karşısına en son 17 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Rıfat ile Fatma arasındaki ikinci yüzleşmeyi gerçekleştiren Esra Erol’da programı çiftin atışmalarına tanıklık etti. Rıfat; genelde çocuklarını annesinin doyurduğunu, her kavgada eşinin sen annenin eteğinin altına giriyorsun dediğini, eşinin hep sinirli birisi olduğunu, eşi sinirlenince de kendisinin evden çıkıp gittiğini söyledi. İddiaları reddeden Fatma, eşinin kendisi ve ailesi arasındaki dengeyi bir türlü tutturamadığını dile getirdi. Bunun üzerine Rıfat, dengeyi kurmasaydı 16 senedir evli kalamayacaklarını iddia etti. Esra Erol’da programının ikinci yüzleşmesi Ali ve evden kaçan eşi İlknur arasındaydı. Kızının yalan söylediğini dile getiren İlknur, eşinin ise ikil oynadığını iddia etti. Evden kaçtığı Eşref hakkında ortaya atılan evli kadınları kaçırma durumuna inanmayan İlknur, konuyla ilgili ispatlar istedi.

Evden giden kocası Ayhan’ı aramak için ekranlara çıkan Ayşe’nin eski eşini öldürdüğü yönündeki iddialar bugün de yankılarını sürdürdü. Cinayet olayının gösterilmemesini zira kendisinin bunu yapmadığını söyleyen Ayşe, oğlunun dedesinin “benim maaşımı aldı yedi, sen öldür ben seni kurtarırım” dediğini ifade etti. Esra Erol, babasını öldüren Tarık’ın babasına çok düşkün olduğu yönünde tanıklar olduğunu Tarık’ın bunu nasıl yapabilmiş olacağını Ayşe’ye sordu. Canlı yayına bağlanan Ayşe’nin kardeşi, ablasını sürekli kadın sığınma evlerinden topladığını, Özen’in ise hiç de anlatıldığı gibi iyi bir insan olmadığını söyledi. Ablasını o evden kurtardığını belirten Ayşe’nin kardeşi, “Gelmezsen çocukları öldüreceğim” diyerek Özen’in Ayşe’yi geri dönmek zorunda bıraktığını iddia etti.

Esra Erol’da Programı 18 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’da seyircisinin karşısına 18 Haziran 2021 tarihinde de çıkacak. Seyircisi ile Ayşe hakkında sıcak gelişmeleri paylaşacak olan Esra Erol’da çiftler arasındaki son yüzleşme perdesini açacak. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.