Ada Masalı 2. Bölüm Full İzle! 22 Haziran Ada Masalı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV’nin yeni dizisi Ada Masalı, yayınlandığı ilk bölümü ile televizyon severlerin yakın markajına girdi. Şimdiden yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleten Ada Masalı dizisi, oyunculuk performansı, hikayesi ve çekildiği doğanın güzelliği ile seyircisinin başını döndürdü. Merakla beklenen Ada Masalı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 1. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan Ada Masalı, ele aldığı aşk hikayesinin özgünlüğü ve sıcaklığı ile ilk bölümünden gönüllerde taht kurmaya başlıyor. Çekildiği doğanın güzelliği ve başrol oyuncularının başarılı performansı ile yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekletmeyi başaran Ada Masalı dizisinin başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz paylaşıyor. Ay Yapım imzalı olarak Star TV ekranlarına gelen Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken; dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. Şimdiden çok konuşulmaya başlanan Ada Masalı, her salı saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Ada Masalı Dizisi 1. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına ilk bölümü ile 15 Haziran 2021 tarihinde çıkan Ada Masalı, televizyon severlerinden geçer not almayı başardı. Ada Masalı dizisinin 1. bölümünde; Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo’daki pozisyon için sonunda bir fırsat yakaladı. Konuyu patronu Doygun’la görüşmeye karar veren Haziran, patronunun terfi şartını yerine getirmek için kolları sıvadı. Patron Doygun, Haziran’dan Kırlangıç Adası’na gidip, inatçı bir adamın arsasını satın alabilmek için bir koz yakalamasını istedi.

Şirketin satın alacağı araziye giden Haziran, ada sakini Poyraz’ın turist kafilesi ile birlikte kendisini fabrikadan atması ile karşılaşınca ilk andan Poyraz’a gıcık oldu. Konuyla ilgili gerekli bilgiyi edinen Haziran, çok sevdiği İstanbul’a dönmek için harekete geçti. Ancak bu sırada karşısına yıllardır görmediği teyzesi çıktı. Teyzesi ile birlikte vakit geçirirken adanın son vapurunu kaçıran Haziran, gelişen olaylar ışığında kendisini Poyraz ile dans ederken buldu. İkilinin arasındaki yakınlaşma giderek artarken, Haziran tuzağa düşürmeye çalıştığı kişinin Poyraz olduğunu anlamakta gecikmedi.

Ada Masalı Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İlk bölümü ile beğenilen Ada Masalı dizisi, 2. bölümü ile seyircisinin karşısına bu akşam çıkacak. Ada Masalı dizisinin 2. bölüm fragmanına göre; Haziran ve Poyraz ikilisinin arasındaki aşk giderek gün yüzüne çıkarken; Haziran’ın karşısına çıkan rakip, seyirciye dişli bir rekabetin yaşanacağının haberini verecek. Öte yandan ada halkından birisinin Poyraz’ın Haziran’dan şüphelenmesi gerektiğini söyleyince, Haziran’ın kimliğinin çıkıp çıkmayacağı merakla beklenilecek. Ada Masalı, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.