Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 24 Haziran 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Seyircisinin karşısına sezon finali haftasıyla çıkan Esra Erol’da programı yarım kalan tüm yüzleşmelerini tamamlıyor. Çiftlerin akıl almaz iddialarını ekranlara getiren Esra Erol’da gerçeği ortaya çıkarmak için araştırmalarına devam ediyor. Esra Erol’da programı 24 Haziran gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 23 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? İşte tüm detaylar…

ATV’nin fenomen programlarından biri olan Esra Erol’da ele aldığı ilginç konu ve konukları ile seyircisinin gündeminden düşmüyor. Bu cuma sezon finali ile ekranlara kısa bir mola verecek olan Esra Erol’da programı, çiftler arasında yarım kalan yüzleşmeleri sona yaklaştırırken, konuklarının hayallerini gerçekleştirmek için verdiği sözleri de tek tek tutuyor. Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’da ATV ekranlarına geliyor.

Esra Erol’da Programı 23 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Yeni konu ve konukları ile izleyenlerinin karşısına çıkan Esra Erol’da en son 23 Haziran 2021 tarihinde ekranlardaydı. Esra Erol’da programının son bölümünün ilk konuğu, Muğla’dan bir anne baba oldu. Kızlarının evli ve 4 çocuk babası Hakan’a kaçtığını söyleyen ebeveynler, kızlarının korkmadan geri dönebileceğini ifade etti. Programın ikinci konuğu Adana’dan gelen Hakan Al ve kızı Yaren oldu. Eşi ile aldatma nedeniyle boşanmak istediğini söyleyen Hakan, eşinin götürdüğü 11 yaşındaki çocuğunu kendisine vermesi gerektiğini ifade etti.17 Haziran 2021 tarihinde kaybolan Kader Öztürk, dakikalar içerisinde Esra Erol’da programında bulundu.

İzmir’e kendi isteği ile gittiğini ifade eden Kader, ailesinin orda ne işi olduğunu anlamadığını ve reşit olduğunu söyledi. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu Birgül Lale oldu. Eşi Uğur ile eşinin ailesi yüzünden ayrıldıklarını söyleyen Birgül, eşinin geri dönmesini istedi. Esra Erol’da ekranlarından ifşa olan “sözde hoca” İkrar’ın dolandırdıkları bugün de canlı yayına bağlanarak, mağduriyetlerini anlattı. Esra Erol’da programının geçmiş konuklarından olan Ömer ile Emre’nin berber dükkanı ise Bursalı iş adamı Yusuf ve Esra Erol sayesinde gerçekleşti. Canlı yayında açılan berberin ilk müşterisi ise Esra Erol’da programının muhabiri Caner oldu.

Esra Erol’da Programı 24 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Seyircisinin karşısına 24 Haziran 2021 tarihinde de çıkacak olan Esra Erol’da kayıp olarak aranan kadın ile ilgili sıcak gelişmelerle ekrana gelecek. Rıfat ile Fatma çiftinin boşanma noktasındaki son kararını alacak olan Esra Erol, Fatma’ya bir de müjde verecek. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.