Survivor 2021 Tek Parça İzle! 25 Haziran Cuma Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Şampiyonluk için son düzlüğe giren Survivor Türkiye 2021, nefesleri tutturmaya devam ediyor. Son bölümü ile yarı finaldeki son sandalyeyi veren Survivor Türkiye 2021, herkesin sevdiği o isme de veda etmek zorunda kalıyor! Survivor 24 Haziran’da ne oldu, ödül oyununu kim kazandı? Survivor 24 Haziran kim elendi? Survivor 25 Haziran 2021 tanıtımı yayınlandı mı, hangi oyunlar oynanacak? İşte, detaylar…

Survivor 2021, 25 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Survivor Türkiye 2021, son elemesinin ardından yarı final için yaptığı performans yarışlarını ekrana getiriyor. İlk performans yarışını kazanan İsmail Balaban’ı ikinci yarışı kazanan Ayşe takip ederken; son kazanan isim de belli oluyor. Öte yandan üç kişilik yarı final yarışında bir yarışmacının boşta kalması ile birlikte Survivor Türkiye 2021, yarışmacılarından birine yine son bölümü ile veda ediyor. Survivor hayranları ise tüm bu detayları merak ediyor.

Survivor 24 Haziran’da Ne Oldu, Ödül Oyununu Kim Kazandı? Survivor 24 Haziran Kim Elendi?

Seyircisinin karşısına en son 24 Haziran 2021 tarihli yayını ile çıkan Survivor Türkiye 2021, yarı finali ile ekranlara geldi. Yarı final için İsmail Balaban ve Ayşe’nin biletleri kapmasının ardından; potaya giren Poyraz ve Aleyna, halk oylamasına çıktı. Halk oylamasının ardından SMS ile elenen isim, Survivor Türkiye yarı finalini de tamamlattı.

Finale kalabilmek için halk oylamasına çıkan Aleyna ve Poyraz ikilisinden Aleyna şampiyonluk yarışından elenen ilk isim oldu. Ardından gerçekleşen yarış ve oylamalar ile şampiyonluk yarışından bir isim daha ayrıldı. Son kadın oyuncusu Ayşe’ye de veda eden Survivor Türkiye 2021, finalinin adını İsmail Balaban ve Poyraz olarak belirledi.

Survivor 25 Haziran 2021 Tanıtımı Yayınlandı Mı, Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye 2021, final anı ile seyircisinin ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Survivor Türkiye 2021, final için 25 Haziran 2021 tarihli bölümünü işaret ediyor. Final karşılaşması ile ekranlara gelecek olan Survivor Türkiye 2021, bu akşam saat 20.00’da İsmail Balaban ve Poyraz’ın şampiyonluk yarışını ekranlara getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.