Şef Akademi Tek Parça İzle! 26 Haziran Cumartesi Şef Akademi 5. Bölüm Canlı İzle!

İlk 15’ini yayınlanan son bölümü ile belirleyen Şef Akademi’de asıl yarış şimdi başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı ilk 15’e bir de yeni bir sürpriz yapan Şef Akademi, Şef Akademi Doğada programı ile de gönülleri fethediyor Şef Akademi 5.bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi 4. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Öykü Serter’in sunumuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Şef Akademi programı yavaş yavaş asıl yarışına yaklaşıyor. İlk 15’in de netleştiği Şef Akademi programının jüri üyeliklerini Şef Ali Ronay, gezgin ve gurme Ayhan Sicimoğlu ile Şef Arda Türkmen üstleniyor. Seyircisine iddialı ve nefes kesen bir yarış sunmaya hazırlanan Şef Akademi programı izleyenlerine ve yarışmacılarına yeni bir sürpriz yaparak Şef Akademi Doğada programını da yayınlamaya devam ediyor. Öte yandan merakla beklenen Şef Akademi yeni bölümleri her cumartesi ve pazar FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Şef Akademi 4. Bölümde Neler Oldu?

Gördüğü ilgiyi giderek artıran Şef Akademi yarışması seyircisinin karşısına en son 19 Haziran 2021 Cumartesi günü 4. bölümü ile çıktı. Son elemelerini ekrana getiren Şef Akademi, asıl yarış öncesi seyircisine nefesleri tutturmayı başardı. Jüri üyelerinin ilk 15’i seçtiği bu bölümde, yedek liste için de yeni isimler belirlendi. Dünyanın farklı kültürlerine ait lezzetleriyle jüri karşısına çıkan yarışmacılar Şef Akademi programında kalabilmek için kıran kırana bir mücadele verdi. Şef Akademi programı ise kıyasıya bir yarış ortaya koyan yarışmacılardan ilk 15’ine şef bıçağı hediye etti. Şef Akademi programında şef bıçağı için son yarış Ayten ve Kadir arasında gerçekleşti. İlk 15’in sonuncusu gezgin ve gurme olan Ayhan Sicimoğlu tarafından anons edildi. Yaptığı yemek ile jürilerin takdirini alan Ayten, Şef Akademi programındaki son bıçağın sahibi oldu.

Şef Akademi 5.Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına asıl yarışı ile çıkmaya başlayacak olan Şef Akademi programı 5.  bölümünde ilk 15 arasındaki ilk kıyasıya mücadeleyi ekranlara taşıyacak. İlk olarak bireysel mücadeleleri ekrana getirecek olan Şef Akademi, ardından takımlar arasındaki zorlu yarışı seyircisinin ekranına taşıyacak. Şef Akademi Doğa’nın hafta birincisi olan mor takım ise yarışa 15 dakika önde başlayarak, büyük bir avantaj yakalayacak. Şef Akademi bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.