Menajerimi Ara 43. Bölüm Full İzle! 27Haziran Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle! Başka Gün

Özgün konusuyla seyircisini ekran başına kilitleyen Menajerimi Ara dizisi, sezon finali ile yaz molasına çıkmaya hazırlanıyor. Seyircisine görkemli bir veda hazırlayan Menajerimi Ara, yeni bölümleri gelene kadar seyircisini sabırsızlıkla bekleteceğe benziyor. Menajerimi Ara dizisi 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Menajerimi Ara dizisi 42. bölümde neler yaşandı? İşte Menajerimi Ara ile ilgili tüm güncel detaylar…

Fransız yapımı “Dix Pour Cent” dizisinden uyarlanarak ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisi, Ay Yapım imzası taşıyor. 25 Ağustos 2020 tarihinden bu yana Star TV ekranlarına gelen Menajerimi Ara, Ego Ajans içerisinde birbirine dost dört menajerin hayat öykülerini ekranlara getiriyor. Her bir bölümünde birbirinden ünlü isimleri menajerlerin oyuncuları olarak konuk eden Menajerimi Ara dizisi, seyircisine adeta sanat şöleni yaşatıyor.

Menajerimi Ara Dizisi 42. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 42. bölümü ile çıkan Menajerimi Ara dizisi, sezon finali yaptı. Menajerimi Ara dizisinin 42. bölümünde; Barış’ın Ceyda ile çalışmaya başlaması herkesi şaşkına çevirdi. Ceyda hazırladığı yeni sözleşmeyle Dicle’nin en önemli oyuncularından biri ve sendikada önemli bir role sahip olan Gürgen Öz’ü etkilemeyi başardı. Öte yandan Gürgen Öz’ün önemini bilen Kıraç ve Çınar, Ceyda’nın sözleşmesini ele geçirmek için harekete geçti. Bir filmde cast direktörlüğü yapmaya başlayan Dicle’nin yolu bir kez daha Ege Ajans’a düştü.

Peride, büyük bir iş teklifi ile karşılaşınca, karar vermesi zor anlar yaşadı. Menajerimi Ara dizisinin sezon finalinde; Kıraç’ın oyuncusu Sinem Uslu, şampuan reklamı çekiminin olduğu günün öncesi Kıraç’ın sponsordan aldığı maşa ile saçlarını yakınca Ego Ajans’ta büyük bir kriz meydana geldi. Ajans’ın ikinci krizi ise Çınar’ın oyuncusu Bahtiyar Engin’in setinden gelen acil durum haberiydi. Yatığı etkili planla hem tazminatı hem de Sinem’i kurtarmaya başaran Çınar, sevincini asistanına sarılarak göstermeye kalkınca Ceyda’ya yakalandı. Ego Ajans’ın son krizi ikili ilişkilerde çıktı.

Menajerimi Ara Dizisi 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yayınlanan en son bölümü olan 42. bölümü ile sezon finaline giren Menajerimi Ara dizisi, ekranlara ve seyircisine kısa bir mola veriyor. Yeni sezonunda 43. bölümü ile yeniden ekranlara gelecek olan Menajerimi Ara dizisi, eğlenceli ve sürükleyici öyküsünün ikinci sezonunu yayınlıyor. Öte yandan Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümlerinin Eylül ayında yayınlanmaya başlaması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.