MasterChef 2021 Full İzle! 27 Haziran 2021 MasterChef 2. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

MasterChef 2021 Full İzle! 27 Haziran 2021 MasterChef 2. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle
Ekranlara iddialı bir sezon ile giriş yapmaya hazırlanan MasterChef Türkiye 2021, Survivor Türkiye’nin şampiyonunun belirlenmesinin hemen ardından yeni sezonuna TV8 ekranlarından bir kez daha merhaba diyor. Peki Masterchef ne zaman başlayacak 2021, yarışmacılar belli oldu mu? MasterChef 2021 1. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Masterchef 2. Bölüm 2 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Dünyanın en ünlü aşçılık yarışmalarından bir olan MasterChef, Türkiye’de bir süredir yayınlanıyor. Son üç sezondur TV8 ekranlarından yayınlanan MasterChef yarışmasının yapımcılığını Acun Medya üstleniyor.

Yeni sezonu için geri sayıma başlayan MasterChef, Türkiye’nin en iyi şefini belirlemek için 2021 sezonu ile ekranlara geliyor. Jüri üyeliği koltuklarında Şef Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef, eğlenceli ve lezzet dolu bir yazı garanti ediyor. Öte yandan üç sezondur Survivor Türkiye’nin bitiminin hemen ardından sezona başlayan MasterChef, bu sene de geleneği bozmuyor.

Survivor Türkiye 2021 şampiyonun belirlendiği günün ertesi günü ekranlara gelen MasterChef, 26 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’da 2021 sezonunun startını TV8 ekranlarından veriyor. FOX TV’nin yayına yeni başlattığı Şef Akademi ile aynı gün ekranlara gelecek MasterChef, iki yarışma arasındaki rekabeti de şimdiden merak ettiriyor.

MasterChef 2021 3. Bölüm Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Mı? MasterChef Türkiye 2021 Birinci Bölümde Neler Olacak?

MasterChef Türkiye 2021, 1. bölümü ile bu akşam seyircisinin karşısına çıkıyor. Kars’tan İzmir’e, Kaliforniya’dan Çek Cumhuriyeti’ne kadar pek çok yemek yapmayı seven yarışmacı adaylarını ağırlayacak olan MasterChef, ilk olarak elemeleri ile TV8 ekranlarına geliyor. Birbirinden lezzetli yemeklerin yarışacağı MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının 1. bölüm tanıtımına göre; seyirciyi kıyasıya bir yarış bekliyor.

Dünya ve Türk mutfaklarından pek çok lezzeti tadacak olan jüri üyelerinin işi ise bir hayli zor olacağa benziyor. İlk bölümden gerilmeye başlayan Şef Mehmet Yalçınkaya seyirciyi şaşırtmamayı garanti ederken; Şef Danilo Zanna’nın bir yarışmacı ile karşılıklı olarak oynayacağı Karadeniz yöresinin kolbastı dansı eğlenceli anları şimdiden garantiliyor. Eleme turlarının ardından şef adayları ile asıl yarışaca başlayacak olan MasterChef Türkiye, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarından yeni sezonuna merhaba diyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.