Baht Oyunu 3. Bölüm Full İzle! Baht Oyunu 29 Haziran Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının yeni fenomeni Baht Oyunu dizisi, romantik komedi tadındaki hikayesi ile seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleten Baht Oyunu’nda işler bu defa çok fena karışıyor. Baht Oyunu dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 2. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Kanal D ekranlarına ARC Film imzalı olarak gelen Baht Oyunu dizisinin başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel paylaşıyor. Genç oyunculara eşlik eden sevilen isimler ise; İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli oluyor. Romantik komedi tadında hikayesi ile tüm ilgileri üzerine çeken Baht Oyunu dizisi, her salı saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Baht Oyunu Dizisi 2. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 2. bölümü ile çıkan Baht Oyunu dizisi; 22 Haziran Salı günü yayınlandı. Baht Oyunu dizisinin 2. bölümünde; Ada, videonun tamamını Bora’ya vermeden önce şirkette kalıcı olmasını garantileyecek bir anlaşma yapmak için harekete geçti. Ancak Bora’nın asistanı olmanın Ada’nın düşündüğünden çok daha zor olduğu kısa sürede ortaya çıktı. Bora’nın daha önce çok sayıda asistan değiştirmesi şirkette yankılanırken; Ada Bora’nın 27. asistanı olduğu için şirkettekiler ona 27 lakabını taktı. Konuyla ilgili iddialar havada uçuşurken, Ada şirkette ilk olarak rakibi Tuğçe’ye yanaştı.

Rakibi Tuğçe’yi daha iyi tanımak için araştırmalara başlayan Ada, Rüzgar’ın onu şirketten uzaklaştırmak için yaptığı her türlü hamleye karşı koymak için çabaladı. Video skandalının ardından Bora’nın işleri toparlaması için eline bir fırsat geçince Bora, bunu değerlendirmek için hemen harekete geçti. Karşı tarafın yemeğe çift olarak geleceğini öğrenen Bora, Tuğçe’den bunun için yardım istemeye karar verdi. Ancak bunu öğrenen Ada, Tuğçe’ye tuzak kurarak, yemeğe Bora’nın sevgilisi olarak gitmeyi başardı. Gece tam da mükemmel başlamışken, restorana Tuğçe ve Rüzgar’ın gelmesi iş yemeğini adeta kabusa çevirdi.

Baht Oyunu Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 3. bölümü ile çıkacak olan Baht Oyunu; bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Baht Oyunu dizisi 3. bölüm fragmanına göre; Tuğçe, Ada'dan Bora'dan bilgi sızdırması için casusluk yapmasını isteyecek. Ada duruma şaşırsa da olaylara diğerlerinin düşündüklerine karşı bir planı ile karşılık verecek. Ada Tuğçe'ye yardım edip yakınlaşmaya çalışsa da Baht Oyunu’nun yeni bölümlerinde işler bir hayli karışacak. Baht oyunu bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.