Ada Masalı 3. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 29 Haziran Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 2. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Star TV ekranlarındaki yayın hayatına henüz başlamış olan Ada Masalı, ilk aşkın büyüsü ile seyircisinin kalbindeki yerini şimdiden alıyor. Ay Yapım imzalı olarak ekranlara gelen Ada Masalı dizisinin başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz isimli genç ve ünlü oyuncular paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu Ada Masalı dizisinin aşk dolu senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak birlikte kaleme alıyor. Ada Masalı dizisinin yeni bölümleri, her salı saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Ada Masalı Dizisi 2. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 2. bölümü ile gelen Ada Masalı, romantik anları seyircisinin ekranına taşıdı. Ada Masalı dizisinin 2. bölümünde; Haziran, Nehir’in kuşkularını ortadan kaldırmak için Poyraz’ı öpmek zorunda kaldı. Anın büyüsünden kurtulan Haziran, ne yaptığını çok geç olsa da fark etti ve ortamdan kaçarak uzaklaştı Biricik’in bir arkadaşının nişan partisi için değişik bir mekan aradığının ortaya çıkması ile Haziran kolları sıvadı.

Haziran henüz açılmamış otelin bahçesinde nişanı organize edebileceğini düşündü ve hemen harekete geçti. Organizasyonun her adımında Poyraz ile anlaşmazlığa düşen Haziran; işe koyulurken, Adalıların hayat akış hızındaki yavaşlıkla daima karşı karşıya kaldı. Öte yandan bütün adanın Haziran ve Poyraz’ın öpüşmesini konuşmaya başlaması İdil’in de kulağına gitti. Bunu duyunca deliren İdil, duruma el koymak için harekete geçti. Haziran’ın hiç beklemediği bir misafirin çıkagelmesi ise her şeyin karışacağının ilk sinyaliydi.

Ada Masalı Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 3. bölümü ile çıkacak olan Ada Masalı, iddialı bir bölüm ile ekranlara gelecek. Ada Masalı 3. bölüm fragmanına göre; İdil Haziran’ın bir iş çevirdiğinden şüphelenmeye başlayacak. Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde; Haziran ile Poyraz daha da yakınlaşırken, İstanbul’dan gelen sürpriz misafir ortalığı karıştırmak üzere harekete geçecek. Ada Masalı, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.