Müge Anlı 30 Haziran 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 29 Haziran 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı tarafından hazırlanıp sunulan Müge Anlı ile Tatlı Sert, sezon finali öncesinde ele aldığı Büyükşen cinayeti ile ilgili çarpıcı iddiaları ekranlara getiriyor. Duyanların ağzını açık bırakan o iddia, Büyükşen çiftinin katiline Müge Anlı’yı bir adım daha yaklaştırıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Temmuz gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 30 Haziran’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

ATV ekranların en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bu cuma sezon finali ile ekranlara kısa bir mola veriyor. Seyircisinin karşısına bir süredir Büyükşen çiftinin cinayet dosyası ile çıkan Müge Anlı, konuyla ilgili çarpıcı iddiaları sezon finali öncesinde açıklığa kavuşturmak istiyor. Cinayetin akıbeti tüm Türkiye tarafından merakla beklenirken, Müge Anlı, katil olabileceği düşünülen o ismi yakın markaja alıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 29 Haziran’da Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 29 Haziran 2021 Salı günü çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Büyükşen çiftinin cinayetinin akıbetini araştırmaya devam etti. Büşra’ya daha önce Yılmaz adında bir isim verdiğini hatırlatan Müge Anlı, yayın sonrası Büşra’nın “Yılmaz Abi yapamaz, o gördüğüm katilden daha göbekli” dediğini açıkladı. Müge Anlı, iddiaların odağındaki isim olan Büşra’ya neden Mehmet Ali’den şüphelendiğini sordu. Konuyla ilgili sorulara cevap veren Büşra, “Ben yengem Betül’ün ağzından Mehmet Ali ismini son zamanlarda çok sık duyuyordum” dedi. Konuyla ilgili konuşan Uğur, Mehmet Ali’den şüphelenmediğini ve cinayeti işlemesi için bir sebep bulamadığını dile getirdi. Bunun üzerine yenge Betül ile tartışma içerisine giren Büşra, mesajların kontrol edildiği iddiasını doğruladı. Yenge Betül’ü iddiaları oturtan yasak aşk hikayesi ise, bir kez daha Betül tarafından yalanlandı. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde bir gün önce kayıp olarak aranan ve Müge Anlı tarafından bulunan Duygu, neden gittiğini anlatmak için stüdyodaydı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 30 Temmuz Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 30 Haziran 2021 Çarşamba günü seyircisinin karşısında olacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, sezon finali öncesi ele aldığı geçmiş konularda yaşanan gelişmeleri seyircisi ile paylaşacak. Ekranlara sıcak gelişmeler ile gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Büyükşen çiftinin ölümü ile ilgili iddiaların odağındaki Yılmaz ve Mehmet Ali’nin peşine düşecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.