Kefaret Dizisi 32. Bölüm Full İzle Star TV! 1 Temmuz Kefaret Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına yeni bölümü ile çıkmaya hazırlanan Kefaret dizisi, değişen günü ile yayınlanmaya devam ediyor. En son Sinan’ın vurulduğu Kefaret dizisinin yeni bölümü ise seyircisi tarafından bir hayli merakla bekleniyor. Kefaret Dizisi 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kefaret Dizisi 31. bölümde neler yaşandı? İşte, Kefaret dizisine dair tüm merak edilenler…

Ekranlara 25 Film imzalı olarak Kefaret, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanarak seyircisinin karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı Kefaret dizisinin dram dolu senaryosunu Mahinur Ergün kaleme alıyor. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un paylaştığı Kefaret, müzik öğretmeni Zeynep’in kaybettiği her şeyi geri alması için verdiği mücadeleyi ekranlara taşıyor. Kefaret, artık yeni günü olan perşembeleri saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor.

Kefaret Dizisi 31. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 31. bölümü ile çıkan Kefaret, heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara geldi. Kefaret dizisinin 31. bölümünde; Ayşe Hanım’ın demans hastalığı giderek artmaya başladı. Demans hastalığı Ayşe Hanım’ı zor durumda bırakırken, Zeynep için yeni bir umut doğurdu. Zeynep ile konuyla ilgili görüşmeye gelen avukatın söyledikleri Zeynep’i mutlu ederken, ortaya konulan şart onu zor durumda bıraktı. Sude’nin velayetini alabilmesi için Sinan ile başvuru yapması gereken Zeynep, aralarının Sinan ile açık olması nedeniyle bir karar vermek zorunda kaldı. Zeynep, Sinan’ı affetmekte zorluklar çekerken; Sinan, Nil’in ölümü ile darmaduman hale geldi. Operasyonda giderek karışan işler Sinan’ın vurulması ile sonuçlandı.

Kefaret Dizisi 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına yeni gününde çıkacak olan Kefaret dizisi, ekranlara 32. bölümü ile gelecek. Kefaret dizisi 32. bölüm fragmanına göre; operasyonda burulan Sinan, ölüm kalım mücadelesi verecek. Zeynep bunun için kendisini suçlarken, Zeynep’in çocukları Sinan’ın vurulmasından bir hayli etkilenecek. Sinan’ın ameliyatını Zeynep’in eski eşi Ahmet yapacak, netice ise büyük bir heyecanla beklenecek. Her pazar FOX TV ekranlarına gelen Kefaret, 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren her perşembe seyirci karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.