Menajerimi Ara 44. Bölüm Full İzle! 4 Temmuz 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Menajerimi Ara dizisinde Barış ile Dicle arasındaki ipler giderek geriliyor. Menajerimi Ara dizisi 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Menajerimi Ara dizisi 43. bölümde neler yaşandı? İşte Menajerimi Ara ile ilgili tüm güncel detaylar…

Bir uyarlama olarak ekranlara gelen Menajerimi Ara, Fransız yapımı “Dix Pour Cent” dizisinin Türkiye versiyonu çekiyor. Dört menajerin Ego Ajans’ta yaşadığı krizleri ekranlara getiren Menajerimi Ara, komedi türünde bir içerik ile seyirci karşısına çıkıyor. Başrollerini birbirinden ünlü isimlerin paylaştığı Menajerimi Ara dizisi, her Pazar saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Menajerimi Ara Dizisi 43. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 43. bölümü ile çıkan Menajerimi Ara dizisi seyircisine keyifli bir gece yaşattı. Menajerimi Ara dizisinin 43. bölümünde; Dicle ile Barış’ın arası giderek açıldı. Araya giren soğukluk bir türlü çözülemezken, Barış’ın Sinan’a attığı yumruk her çabayı başa döndürdü. Bunun üzerine kendisini suçlu hisseden Dicle, Sinan’a verdiği dizi sözünü tutmak için harekete geçti. Ego Ajans’ta ise Ceyda ile Çınar, Peride ve Kıraç arasındaki savaş giderek büyüdü. Cem Belevi, Nursel Köse ve Mehmet Esen’i kapmak için harekete geçen menajerler, Ceyda’nın oyuncuları ellerinden almaması için plan üstüne plan yaptı. Oyuncuları ikna etmek için harekete geçen süper üçlü yanlarına asistanlarını da alarak kapı kapı gezmeye başladı. Peride bu kriz karşısında geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalırken; Barış kariyerine Ceyda ile devam etme kararı verdi.

Menajerimi Ara Dizisi 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına yarın akşam 44. bölümü ile çıkacak olan Menajerimi Ara dizisi, yeni bölümü ile Start TV ekranlarına gelecek. Menajerimi Ara dizisi 44. bölüm fragmanına göre; Ceyda Ego Ajans’ı menajerlerin elinden almak için harekete geçecek. Barış ile Dicle’nin arasındaki soğukluk devam ederken; bir film için başrole seçilen Barış yönetmen ile karşılaşınca şok olacak. Ceyda’da yönetmeninin Dicle olduğunu öğrendiğinde aynı şekilde sarsılacak. Bir lansman gecesi için Çınar ve Kıraç’a yarı yarıya bütçe paylaşımı teklif edilince menajerler dağ bayır demeden oyuncu peşine düşecek. Menajerimi Ara dizisi, 4 Temmuz 2021 Pazar günü saat 20.00’da Star TV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.