MasterChef 2021 Full İzle! 5 Temmuz 2021 MasterChef 9. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Yeni sezonu ile ekranları ele geçiren MasterChef Türkiye 2021 rüzgarı, her geçen gün daha çok kişiyi etkisi altına alıyor. Yavaş yavaş eleme serisinin sonuna gelen MasterChef Türkiye 2021, asıl kadrosunu merak ettirmeye devam ediyor. Peki, MasterChef 9. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 8. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef Türkiye 5 Temmuz 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Yarış çıtasını her sezon daha üste koyan MasterChef Türkiye, 2021 sezonundaki heyecanına elemeler serisinden başlatıyor. Jüri üyeliklerini bir kez daha dünyaca ünlü şefler olan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zana ve Somer Sivrioğlu’nun üstlendiği MasterChef Türkiye 2021, haftanın 6 günü TV8 ekranları ile özlediği seyircisinin karşısına çıkıyor. Yeni bölümünde şeflerin daha gergin ve seçici olacak olması ise MasterChef Türkiye hayranlarının gözünden kaçmıyor.

5 Temmuz 2021 MasterChef 9. Bölüm FULL İzle!

Mehmet Şef'i Hayran Bırakan Tabak! | | MasterChef Türkiye 8. Bölüm İZLE

Eleme Adayı Ananaslı Pilav Yaptı! | MasterChef Türkiye 9. Bölüm İZLE

PINAR HİKAYESİYLE DUYGULANDIRDI! | MasterChef Türkiye 9. Bölüm İZLE

MasterChef 8. Bölümde Neler Oldu?

Büyük yarışı öncesi elemeler serisi ile seyircisi ile buluşmaya devam eden MasterChef Türkiye 2021, seyircisinin karşısına en son 8. bölümü ile çıktı. Bir kez daha birbirinden iddialı yarışmacıları ağırlayan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde birbirinden lezzetli tabaklar jüri karşısında yerini aldı. Jüri üyelerinin zor bir karar aşamasının beklediği bu bölümde, lise öğrencisi olarak programa katılan bir yarışmacı üç jüri üyesini de mest etmeyi başardı. Öte yandan MasterChef Türkiye 2020 yarışmasının şampiyonu Serhat Doğramacı’nın sınıf arkadaşı bu bölümde elemeye çıkan kişiler arasında yer aldı. Şefler ile Serhat’ı çekiştiren yarışmacı, “kalemlerimizi alır sağa sola atardı” ifadelerini kullandı. Buna hiç şaşırmayan şefler, bu vesile ile eski şampiyonlarına selam göndermiş oldu.

MasterChef 9. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Giderek daha heyecanlı hale gelen MasterChef Türkiye 2021, bu akşam 9. bölümü ile seyirci karşısında olacak. MasterChef Türkiye 2021, yeni bölüm fragmanına göre; şefler çıtayı bir hayli yükseltecek. Hiçbir tabağı beğenmeyen şefler, bu kez yarışmacıları zorlayacak. Öte yandan bir yarışmacının pirinçsiz risotto yapması güne damga vuracakken; yarışmacıya çıkış yapan Danilo Zanna, seyirciye keyifli anlar yaşatacak. MasterChef Türkiye 2021, bu akşam yeni bölümü ile saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.