Kefaret Dizisi 33. Bölüm Full İzle Star TV! 8 Temmuz Kefaret Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına yeni gününde çıkmaya devam eden Kefaret dizisinde sular bir türlü durulmuyor. Sinan’ın iyileşmesinin hemen ardından fenalık geçiren o isim ise Zeynep’i bir kez daha darmaduman ediyor. Peki, Kefaret Dizisi 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kefaret Dizisi 32. bölümde neler yaşandı? İşte, Kefaret dizisine dair tüm merak edilenler…

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un paylaştığı Kefaret, yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. FOX TV ekranlarına 25 Film imzalı olarak gelen Kefaret dizisi Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanıyor. Zeynep’in mücadelelerle dolu hayatını ekranlara getiren Kefaret; aşkı, intikamı, dramı ve yer yer komediyi birlikte ele alıyor. Ekranların çok konuşulan dizisi Kefaret, her perşembe saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor.

Kefaret Dizisi 32. Bölümde Neler Yaşandı?

Nefesleri kesen bir bölüm ile seyircisinin karşısında olan Kefaret, en son 32. bölümünü yayına soktu. Kefaret dizisinin 32. bölümünde; vurulmanın yarattığı hayati tehlikeyi atlatan Sinan, eve Zeynep’in yanına döndü. Ancak, Nilay’ın intiharını bir türlü aşamayan Sinan, depresyon günlerine devam etti. Bu sırada Sinan’ın yanında olmak için üstün bir çaba harcayan Zeynep, eninde sonunda başarılı olamayacağını anladı. İkili arasındaki ipler hızla kopmaya devam ederken, Zeynep ailesine daha çok vakit ayırır hale geldi. Öte yandan Fulya ile Emre’nin arası açılırken; Münevver’in yeni aşkı görenleri şaşkına çevirmeyi başardı.

Kefaret Dizisi 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni gününde seyircisi karşısında olacak olan Kefaret dizisi, bu akşam 33. bölümü ile ekranlara gelecek. Kefaret dizisi 33. bölüm fragmanına göre; Fulya’nın hamile olduğu yavaş yavaş yayılmaya devam edecek. Ahmet ile Zeynep giderek yakınlaşacakken, Sinan bu durumdan çok rahatsız olmaya başlayacak. Sinan ablasının da konuyla ilgili söylediklerini kafaya takınca; Zeynep ile Sinan arasındaki uçurum giderek açılacak. Öte yandan çocukları ile tatile giden Ahmet, kamp esnasında kalp krizi geçirince Zeynep’in hayatı bir kez daha darmaduman olacak. Kefaret bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.