MasterChef 2021 Full İzle! 12 Temmuz 2021 MasterChef 14. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Birinci eleme turunun giderek sonuna yaklaşan MasterChef Türkiye 2021, üçlü yarış öncesi son biletlerini dağıtıyor. Heyecanın giderek yükseleceği MasterChef Türkiye 2021 yarışı ikinci eleme öncesi son bölümü ile seyirci karşısına çıkıyor. MasterChef 14. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 13. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

MasterChef 12 Temmuz TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

Jüri üyeliği koltuklarında, ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zana ve Somer Sivrioğlu oturduğu MasterChef Türkiye 2021, Acun Medya imzalı olarak bir kez daha TV8 ekranlarına geliyor. Türkiye’nin en iyi şefini arayan aşçılık yarışması MasterChef Türkiye 2021, asıl yarışından önceki elemelerini seyircisi ile buluşturuyor. Haftanın beş günü TV8 ekranlarına gelen MasterChef Türkiye 2021, yeni bölümlerini saat 20.00’da yayınlıyor.

MasterChef 13. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 13. bölümü ile çıkan MasterChef Türkiye 2021 yarışması ilk eleme turunun yavaş yavaş sonuna geldi. Yarışmacılara rakiplerin çetin olduğunu ifade eden jüri üyeleri, ikinci elemenin son biletlerini dağıttıklarını söyleyerek heyecanını ikiye katladı. Güne damgasını vuran isimler ise Selçuk Selçuk ile Burcu Önal oldu. Yarışmaya ilk kez katılan Selçuk Selçuk, yaptığı lezzetli tabak ve çalışma stili ile jüri üyelerinin övgülerini topladı. Türkiye’nin genç ve ünlü şeflerinden birine benzetilen Selçuk, üç evet ile üçlü serinin son biletlerinden birini kaptı. Öte yandan yarışmaya daha önce de katılan Burcu Önal, yaptığı tabak ile resmen şov yaptı. Uzak Doğa mutfağının eşsiz lezzetlerini tek bir tabakta birleştiren Burcu, reçetesi kendisine ait olan bir ürüne de tabağında yer verdi. Burcu da tıpkı Selçuk gibi üç evet alarak, ikinci turun biletini kapan son isimler arasına girdi.

MasterChef 14. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 14. bölümü ile çıkmaya hazırlanan MasterChef Türkiye 2021, artık birinci tur elemesi ile ekranlara geliyor. MasterChef Türkiye 2021 yarışının 14. bölüm tanıtım fragmanına göre; üçlü eleme serisinden oluşan ikinci eleme turundan önce son kez birinci eleme turunu ekranlara getiriyor. Yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.