MasterChef 2021 Full İzle! 13 Temmuz 2021 MasterChef 15. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Ekranların reyting rekortmeni yarışması, bu sezon da rakip tanımadan ekran macerasına devam ediyor. Her bölümü ile bir önceki bölümünün izlenme rekorunu kıran MasterChef Türkiye, bugünden itibaren üçlü eleme serisi olan ikinci turuna geçiyor. Peki, MasterChef 15. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 14. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

MasterChef 15. Bölüm TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının efsanevi programı MasterChef Türkiye 2021, yarışının en heyecanlı anları ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Jüri üyeliklerini bir kez daha Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu şeflerin üstlendiği MasterChef Türkiye 2021, Acun Medya imzalı olarak televizyon ekranlarına geliyor. Eleme serisinde birinci turun tamamen sonuna gelen MasterChef Türkiye 2021, asıl yarışı öncesindeki son düzlüğe bugün itibariyle giriyor. Haftanın beş günü TV8 ekranlarından yayınlanan MasterChef Türkiye 2021, yeni bölümlerini saat 20.00’da seyirci ile buluşturuyor.

MasterChef 14. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 14. bölümü ile çıkan MasterChef Türkiye 2021, eleme serisinin birinci turunun son yarışını ekranlara getirdi. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında son evet alan tabaklar ile birlikte düellolar da netleşmeye başladı. Güne damga vuran yarışmacı ise, Avustralya’dan yarışmaya katılan Emre Biber oldu. Organik olarak beslenmiş bıldırcın ile şeflere yemek yapan Emre, kümes hayvanlarının kansız pişmesi ve sulu olması gerekliliğini yerine getirerek, şeflerden tam puanı kaptı. Üç jüri üyesinden de evet oyu alan Emre Biber, özellikle Somer Şef’ten övgüler aldı. Yarışmacı Emre için Somer Şef, “Bizim sana söyleyecek lafımız yok, rakiplerin düşünsün” diyerek beğenisini de dile getirdi.

MasterChef 15. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Hayranları ile 15. bölümü aracılığıyla buluşacak olan MasterChef Türkiye 2021, bugün itibariyle yeni bir döneme giriyor. Seyircisinin karşısına ikinci eleme turu ile çıkan MasterChef Türkiye 2021 yarışının yeni bölümünde üçlü elemeler serisi başlatılıyor. Bu serinin ardından asıl yarışacak olan 16 kişinin belli olacağı MasterChef Türkiye 2021’de böylece geri sayım başlamış oluyor. MasterChef Türkiye 2021, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.